Helene Lekven

Notting Hill - Portobello Road Market

  • 21.02.2017, 10:00


God morgen kjære lesere! Nå er jeg straks på vei ut døra på vei til flyplassen, men før det tenkte jeg å dele med dere dagens innlegg. Det er hektisk å blogge når man reiser så mye, det må jeg si! Men fy søren så gøy det er også. Man får jo så mye mer å blogge om, man får enda flere bilder og ikke minst en helt ny inspirasjon. Og det skader nok aldri!

En av dagene vi var i London måtte vi jo selvfølgelig til Notting Hill for å sjekke ut området, og Portobello Road Market. Jeg hadde vært der før,  men den gangen hadde jeg ikke gjort noe research på forhånd og ante ikke hvor jeg skulle gå, så det ble ikke så vellykket. Denne gangen derimot fant vi frem og det var super morsomt å se alt som ble solgt i de forskjellige bodene. Og ikke minst så var det jo fint med alle de nydelige bygningene både her og der. Så antrekksbilder måtte jo tas!

Turtleneck ? Primark (helt fantastisk!!)      Jakke ? Topshop      Sko ? Nike      Bukse ? Gina Tricot
Veske ? Mulberry      Klokke ? Daniel Wellington (sponset)      Solbriller ? Asos

Den eneste feilen vi gjorde var å vente til Lørdagen før vi tok turen. Det var stappet med folk over alt, og ikke bare valgte vi å ta turen på en lørdag. Men også rundt lunsjtider på en lørdag. Det var som å be om å møte på overfylte resturanter og gater. Men det ordnet seg og vi fant oss et meksikansk sted å spise, og vi ble begge veldig fornøyde. Men de to stedene vi egentlig hadde lyst til å velge mellom å spise, de var ikke et alternativ en gang. Vi ville enten på Farm Girl eller Jusu Brothers. Farm Girl hadde selvfølgelig kø langt ut døra, som kanskje noen av dere regnet med. Men det var ikke så ille på Jusu Brothers, det var bare litt for lenge for oss å vente så sultne som vi var. Men sånn går det, vi gjør ikke samme feilen en seinere gang!

Men nå må jeg faktisk avslutte for nå begynner det å nærme seg skummelt mye til når jeg skal ta bussen til Værnes. Vi får heller blogges mer seinere i kveld, eller i morgen fra Spania!

Hva syntes du om antrekket? Og har du vært i Notting hill før? 

Martine Ellefsen

21.02.2017 kl. 21:49
Kjempe fint antrekk :)

Notting Hill er jo så fint!

Helene Lekven

21.02.2017 kl. 21:51
Martine Ellefsen: Tusen takk skal du ha! :) Det er virkelig nydelig!

Becca Alexandra

21.02.2017 kl. 22:46
Så utrolig fint antrekk, elsket jakken! Jeg har aldri vært i Notting Hill før, men kunne gjerne tenkt meg dit en gang <3

Helene Lekven

22.02.2017 kl. 16:23
Becca Alexandra: Tusen takk skal du ha! :) Det burde du absolutt, det er nydelig der! <3

Vilde Christiansen

23.02.2017 kl. 09:30
Du er så stilig!

Helene Lekven

23.02.2017 kl. 11:14
Vilde Christiansen: aw, tusen takk! <3

Caroline

24.02.2017 kl. 13:07
Kjempefint antrekk - du er veldig stilig :-)

Helene Lekven

24.02.2017 kl. 16:50
Caroline: Takk skal du ha :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits