Helene Lekven

Randoms from London

  • 20.02.2017, 14:37


Ny uke, og ny reise i morgen. Men vi er nok ikke helt ferdig med London enda. Jeg har fortsatt et par plasser jeg vil skrive om, også har jeg jo selvfølgelig noen antrekksbilder til dere. Vi tok vell bilder av fire antrekk, så de vil komme ut i løpet av de neste ukene. Men i dag tenkte jeg heller å vise dere litt bilder fra London som rett og slett ikke passer inn i et annet innlegg. Et knippe med randome bilder fra rundt om i London!

I dag er planen å rydde ut av kofferten, vaske litt klær og finne frem mer sommerlige klær før jeg skal pakke. Det er meldt mellom 15 og 20 grader på dagen, så det er ikke super duper varmt, men det er absolutt varmt nok til å pakke litt sommer/vårklær! Selv om jeg må pakke litt varmere klær og. Det er vistnok veldig skiftende og kan være en kald vind, så det er bare å forberede seg på alt! Godt jeg har en lett koffert hvor det går an å ta med seg en del.

Grunnen til at jeg reiser nedover til Spania denne uken er det at på onsdag blir lillesøsteren min 18 år. Og ikke snakk om at jeg skulle gå glipp av den store dagen hennes! Så dermed reiser jeg nedover i morgen, og kommer hjem igjen på lørdag. Det er enda en kort tur, med kun 3 hele dager, men det føler jeg er akkurat nok. Jeg har prøvd å være der en uke, men det ble nok hakket for lenge, så tre hele dager og to reisedager er nok perfekt!

Men jeg håper dere får en super start på uken! Og er det noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen fremover? Jeg tar imot alle forslag! Greit å vite litt hva dere vil lese om også. Eller er du fornøyd slik det er? 

Siri Kolstad

20.02.2017 kl. 15:14
Årh, så fine bilder! Jeg elsker london, det er virkelig den byen som står mitt hjerte nærmest <3

Helene Lekven

20.02.2017 kl. 15:34
Siri Kolstad: Tusen takk! Ja, du er nok ikke alene der altså! Jeg kan ikke fortsette og la det gå så lenge mellom hver tur.. Skulle ønske man kunne ta seg råd til sånne turer oftere! Blir bare dyrt med alle maten og ikke minst shoppingen! :P <3

Christina i London!

20.02.2017 kl. 17:22
Haha, så gøy å se at dere har vært i nabolaget mitt! Er tacoen fra Taqueria? Det var synd at vi ikke rakk å møtes denne gangen, men kanskje neste gang <3

Helene Lekven

20.02.2017 kl. 18:16
Christina i London!: Vi måtte jo det Christina! :D Det er det, jeg hadde Chicken Tostada, mens Mathias hadde tacoen på bildet. Ja, kjedelig, men ting går virkelig i ett når mann først kommer til den byen! :) Vi får satse på neste gang ja <3

Siri Kolstad

20.02.2017 kl. 18:09
Haha ja, kjenner til det... Går alltid mer penger enn først planlagt!

Janne

20.02.2017 kl. 18:33
åå så fine bilder! Elsker London!

Helene Lekven

20.02.2017 kl. 18:43
Janne: Tusen takk skal duuu ha! :D Ja, det er virkelig en fantastisk by! :)

VICCA

20.02.2017 kl. 19:57
Lekre bilder, meget bra jobb du har lagt inn her ja! Supert, stå på vidre<3

Helene Lekven

20.02.2017 kl. 21:11
VICCA: Tusen takk! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits