Helene Lekven

Breakfast in bed

  • 19.02.2017, 10:40


God morgen, og god søndag! Jeg sier dette hver uke, og jeg gjør det igjen; tenk at denne uken begynner å gå mot slutten.. I kveld reiser vi hjem fra London og jeg kjenner det er ganske så kjedelig, men samtidig så er vi ganske så slitne nå. Det tar på med travle dager i storbyen og gåing fra morgen til kveld. Men det har absolutt vært deilig å komme seg litt vekk. Det hadde vi begge veldig godt av! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kommer nok til å ta det ganske så rolig i dag, og gjøre akkurat det vi vil og kanskje ta noen siste bilder. Vi flyr ikke hjemover før i 20 tiden, så vi har litt tid på dagen i dag. Men stresse rundt og løpe hit og dit, det gidder vi ikke i dag. Avslappning og kjærestetiden vi har igjen her i London skal utnyttes helt til siste slutt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nå må jeg egentlig avslutte og få pakket de siste tingene i kofferten slik at vi får sjekket ut. Bedre å gjøre det med en gang istedet for å måtte komme tilbake to ganger til i løpet av dagen! Så jeg håper dere får en fantastisk søndag og at dere lader skikkelig opp til en ny uke ? så blogges vi mer i morgen når jeg er tilbake i Norge (for en dag).

Hva er dine planer for denne søndagen? Og hva er din absolutte favorittfrokost på tur? 

Martine Ellefsen

19.02.2017 kl. 10:58
Planen her er å komme seg litt ut i frisk luft, solen skinner som bare det i dag! :)

God tur hjem! <3

Helene Lekven

19.02.2017 kl. 11:13
Martine Ellefsen: så deilig, da må du kose deg masse!! Takk skal du ha! <3

Charlotte

19.02.2017 kl. 18:47
Så fine bilder, litt misunnelig på den frokosten der altså! God tur hjem, søta <3

Helene Lekven

20.02.2017 kl. 14:03
Charlotte: Hehe, ble ganske misunnelig på meg selv og faktisk! Bildene ble tatt på fredag ^^ Tusen takk fine deg <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits