Helene Lekven

Pink Lemonade at Peggy Porschen

  • 17.02.2017, 22:25


God kveld kjære lesere! Har dere det bra? Vi har det super bra her i London, men fy søren føttene mine har ikke hatt det så fælt på lenge. Er det noe man gjør mye av i London, så er det å gå, og det har vi virkelig merka (glemmer det fra hver gang man er her). Ikke minst når vi vil spise steder vi aldri har vært og skal prøve å finne frem. Haha, nei vi storkoser oss vi altså! Dagen i dag har gått mest til shopping, og vi har begge fått svidd av litt penger. Men det er faktisk ikke jeg som har shoppet mest, og det er ikke værst. Men er nok fordi jeg ikke var noe særlig i shoppinghumør. Er nok noe annet om jeg føler mer for det i morgen.

Men nå vil jeg vise dere noen bilder fra en café vi var på etter å ha spist en litt sunnere lunsj. Vi fant nemlig ut at en dessert til lunsjen var vell fortjent! Jeg hadde nemlig lest litt forskjellige blogger før denne turen, og jeg leste et innlegg om denne caféen, og det tok ikke lang tid før jeg visste vi skulle hit. Det var jo så instagramvennlig at det ikke burde vært mulig!

Jeg koste meg med pink lemonade og en Victoria Sponge kake (om jeg husker riktig), mens Mathias gikk for den klassiske Red Velvet cupcake. Begge var superfornøyde med valget sitt, og jeg får vell egentlig vann i munnen nå når jeg tenker over det. Jeg kan hvertfall si at dette ikke skuffet, og vi tok faktisk turen til det området bare på grunn av denne cafeen, så hadde jo vært kjedelig om det ikke falt i smak.

Nå derimot har vi kost oss med litt deilig roomservice og filmen Non-Stop går på tv. Vi blir nok liggende her resten av kvelden og jeg kjenner det er helt greit. Selv om jeg gikk til innkjøp av nye joggesko etter bare et par timer i byen, så er beina mine helt skutt, og leggene mine er stive som fy. Så en kveld i senga før en god natt søvn er helt greit!

Jeg håper dere har hatt en fin fredag, og at dere får en super helg! Har du noen morsome planer for helgen? 

Martine Ellefsen

17.02.2017 kl. 22:55
Åå - der så det virkelig koselig ut :)

Helene Lekven

18.02.2017 kl. 00:21
Martine Ellefsen: Det var super koselig, anbefales virkelig!!
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits