Helene Lekven

Aloft Hotel in London

  • 17.02.2017, 09:01


Wow for en dag det ble i går! Vekkerklokka ringte allerede kl. 3:15, vi satt på flybussen en drøy time seinere, og flyet var i lufta litt over 06:30. Flyet skulle gå til Stavanger, men det jeg ikke hadde fått med meg var at det også skulle innom Bergen. Dermed ble det først en flyvning til Bergen, så en svipptur på 25 minutter i lufta for å komme til Stavanger. Når vi endelig var ankommet Stavanger, var vi jo selvfølgelig litt forsinket, men vi rakk flyet videre til London. Phu!

Det tok jo selvfølgelig tid å komme frem til hotellet også, noe vi ikke gjorde før klokken slo 13:00 (lokal tid). Og etter det var vi så sultne at vi bare måtte finne oss et sted å spise. Dermed gikk turen innover til sentrum. Det ble mat, og vi gikk og kikket innom både Nike Town og Topshop/Topman. Shoppet noe gjorde vi ikke da vi var så skutt etter en lang reise, og det ble ikke noe bedre av at vi kun hadde sovet 2 ½ time den natta. Innen kl 19. Var vi tilbake på hotellet, med potetgull i senga foran tv?n som snurret en film. Hvor jeg da til slutt slokna. Det ble dermed ikke noe event på meg med Club Monaco i går, jeg var alt for sliten og jeg hadde virkelig ikke kreftene til det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Men det var helt klart nok om gårsdagen, la meg heller vise dere og fortelle dere litt om hotellet vårt! Hotellet ligger litt utenfor sentrum, akkurat over grensen til sone 3 på undergrunnen, om det sier deg noe. Vi bor på Aloft, og det er virkelig et helt fantastisk hotell. Det er faktisk også veldig dyrevennlig, og det gjør med en gang at det får et pluss i boka hos meg. Men det er jo selvfølgelig noe med atmosfæren her da. Det er ikke uten grunn at både jeg og familien min stadig reiser tilbake til dette hotellet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baren er superlekker med gode drinker og gode matretter om du ønsker en middag i baren. Det er også underholdning her noen kvelder, og det er alltid gøy å få med seg.

Vi fikk et ganske så likt rom som det jeg og søsteren min hadde sist jeg bodde på dette hotellet. Rommene er romslige med store senger, stor dusj, nydelig bad, og jah. Det er rett og slett super fine og sofistikerte rom, som jeg digger. Og sengene er faktisk ganske så bra også, og det er jeg pirkete på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er vi hvert øyeblikk på vei ut døren her. Mathias skal nemlig klippe seg i en superkul salong i Topman butikken. Hvor crazy er ikke det?! Og mens han gjør det kan jeg gå i underetasjene hvor det er Topshop. Jeg kan shoppe, sette meg på cafeen, skaffe meg en blow-dry eller få ordnet neglene. ALT er å finne i den butikken altså. Jeg digger det! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at jeg får vist dere. Men nå må jeg stikke. Snakkes!

Jeg håper dere får en fantastisk dag! Og hvordan syntes du hotellet ser ut? 

Siri Kolstad

17.02.2017 kl. 16:16
Kjempefint hotell! Slik så ikke mitt hotell ut de gangene jeg har vært i London, haha!

Helene Lekven

17.02.2017 kl. 19:58
Siri Kolstad: Tusen takk! Hehe, nei, vi valgte å være litt utenfor sentrum slik at vi kunne bo litt finere. Det er mye rart og ikke minst dyrt du kan finne i sentrum. :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits