Helene Lekven

Kjrlighetens dag!

  • 14.02.2017, 10:56


I dag er dagen som «alle» single hater og «alle» i forhold elsker. Selv så har jeg ikke så veldig mye forhold til denne dagen. Vi har vell heller aldri hatt muligheten til å feire Valentines day sammen, mye fordi Mathias drev med ski de første årene vi var sammen (dvs. VELDIG mye borte), og i fjor så bodde vi jo to helt forskjellige plasser. Nå hørtes det ut som at Mathias var den eneste grunnen til at det ikke er blitt noen feiring av denne dagen sammen, det er det ikke! Jeg har heller ikke vært så veldig opptatt av denne dagen. Jeg er mer på det at man skal vise hverandre at man elsker hverandre med hverdagsgleder hver dag, og ikke bare samle alt til en dag i året. Hvor kjedelig er ikke det?!

Nå blir det vell egentlig ikke noe særlig med valentines feiring i dag heller, selv om vi faktisk bor sammen. Mathias er på skolen, og jeg sitter jo her og jobber med både skole, blogg og youtube. Også skal Mathias igjen på et klubbmøte med Triathlonklubben i kveld, så det passer seg rett og slett ikke. Vi får heller ta en valentines feiring i løpet av helgen! For selv om jeg tenker at man burde vise kjærligheten mer enn den ene dagen i året, så elsker jeg enhver unnskyldning til å feire et eller annet hakket ekstra!

Men uansett hva du skal i dag, enten om det er å bare slappe av og legge litt kjærlighet i deg selv, eller om du skal være med venninner, eller kjæresten, så håper jeg du får en fantastisk dag! Men husk, ikke bare gjør det ekstra ut av denne ene dagen i året. Ta vare på kjærligheten med små hverdagsgleder (nesten) hver dag!

Har du noen planer for denne dagen? Og hva er dine tanker rundt valentines day?

Maria

15.02.2017 kl. 08:18
Jeg hata ikke dagen som singel og elsker den ikke n. Aldri egentlig feiret den. Som singel var det bare en vanlig dag. Det er det n ogs. Jeg er faktisk bortreist p dagen til og med. Mannen har booket Londontur til oss som en "valentines" tur. Vi reiser ikke fr i mars. Men for oss ble det vel heller en beleilig unnsyldning for bestille oss en tur et sted. Men vi er flinke passe p hverandre og oppleve ting sammen ret rundt. Det er jo det viktigste. 😊

Helene Lekven

15.02.2017 kl. 13:58
Maria: Hehe, ja, vi hadde rett og slett ikke tid, men kjente det var en deilig unnskyldning til ha sjokolade dekkede jorbr midt i uka! Haha, vi fant ut at vi mtte jo ha noe romantisk kos fr vr "valentine"tur til London i morgen! :)

Dere fr ha det fint p tur i Mars! :D

krist.in

15.02.2017 kl. 09:12
Vi kom ikke p feire det en gang. Det er jo koselig med en dag med en liten ekstra "unnskyldning" til finne p noe koselig sammen, men man kan jo sette av tid resten av ret ogs :)

Helene Lekven

15.02.2017 kl. 13:59
krist.in: Det er litt snn jeg ogs tenker! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits