Helene Lekven

Finally Friday!

  • 10.02.2017, 18:30


God fredag alle sammen! Det er fredag og jeg kjenner at denne fredagen, den var etterlengtet. Det har vært en hard uke med mye studier, mye blogg og litt youtube. I dag vlogger jeg faktisk også, ikke at det har vært så vellykket.. Så tenker å kombinere i dag og i morgen i en vlog. Dermed tror jeg ikke at jeg skal skrive så alt for mye om hva jeg har gjort i dag, for da får dere heller se søndagens video. Men jeg tror ikke jeg kommer til å legge den ut her på bloggen, så om du ønsker å se den, så finner du youtubekanalen min HER.

Jeg hadde egentlig tenkt til å ta noen antrekksbilder til dette innlegget i dag. Men dere ser hvordan det gikk. Det er nemlig ikke så lett når jeg har flere antrekk planlagt, men jeg vil helst ha dem med til London og ta bilder av dem der. Og ikke minst er det rett og slett super vanskelig og i det hele tatt finne noe moteriktig når det er så bitende kaldt ute. Misforstå meg rett, jeg elsker at vi har sol og blå himmel, men er minusgradene nødt til å komme med på kjøpet?!

Bildene over her er forresten fra Weheartit.com, og du finner brukere min HER. Dette er alle bilder jeg selv har likt og som du finner i min feed!

Men jeg håper du har hatt en super fredag, og en enda bedre start på helgen! Har du noen spesielle planer?

Regine

11.02.2017 kl. 16:36
, s herleg collage!!!

God helg :)

Helene Lekven

11.02.2017 kl. 18:48
Regine: Tusen takk, og ligemde! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits