Helene Lekven

Capture Your Style! + Fototips innlegg?

  • 09.02.2017, 11:40


Instagram, fantastiske instagram. Nå er det deg jeg kommer for! 

For noen uker siden fikk jeg denne boken dere ser under her i posten. Jeg bestilte den fra Asos i håp om enda mer inspirasjon. Og om jeg fikk inspirasjon! Det er lenge siden jeg har sett en så fin og gjennomført bok om bilder. Jeg elsker å ta bilder og kan en del fra før av, men det betyr ikke at jeg ikke trenger å lære mer. Dermed skal jeg fordype med i denne boka. Lese, titte på bilder og suge til meg lærdom. Og ikke minst så er jo hvert eneste bilde i denne boken helt nydelige, så inspirasjonen vil nok strømme på. Selv om man kan mye og har fine bilder, så kan man alltid bli bedre, og det er det jeg jobber mot.

Hvor nydelig? Og det som er enda mer sykt er jo faktisk at 99% av bildene i boka er tatt med mobilkamera! Jeg tar mest bilder med kamera i og med at når jeg tar bilder er det gjerne til bloggen, og da vil jeg ha det så bra som mulig. Men hadde jeg ikke blogget så er det jo faktisk mulig å få nydelige bilder med kun mobilen også! Og jeg tar jo bilder kun med mobilen innimellom jeg og. Bildene dere ser på her, er faktisk tatt med mobilen min. Jeg likte de bedre enn de jeg fikk med kameraet. Det er sjeldent!

Så mye lærdom og så my inspirasjon, jeg gleder meg! Dette kan nok hjelpe meg når det kommer til bildene på ferieturene. Det skal jeg ikke klage på! Jeg tenkte jeg hvertfall kunne tipse dere om denne boken, om dere ikke hadde hørt om den før. Selv hadde jeg sett boken på Asos tidligere, men jeg satte meg ikke noe mer inn i det enn det. Dermed etter jeg så en video med hun som har skrevet boken var jeg solgt, jeg måtte ha den! Så jeg håper dette var av noe interesse for deg også? Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg tar bilder og hvordan jeg redigerer dem, men jeg føler liksom jeg ikke har nok kompetanse til å snakke om det.

Jeg har tidligere gått på fotokurs og jeg kan en del, men jeg vil på ingen måte si at jeg er i nærheten av utlært. Og akkurat nå gjør jeg akkurat det jeg føler er best for meg. Jeg vurderer å lage enten et innlegg eller en video om det, jeg gjør det. Bare for å vise dere hvor enkelt det faktisk kan gjøres. Men nå har det seg slik at jeg bare har ett godt kamera til å ta bilder med. Og det må jeg jo bruke til å ta bilder av at jeg tar bilder + og faktisk ta bildene. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få til det enda, men vi får se. Jeg ville hvertfall nå gi dere som spør etter det, en liten oppdatering. Jeg har blandede følelser om det, men jeg jobber for og få det gjort!

Har du sett noe til denne boken før? Og er fototips innlegg noe dere kunne vært interessert i? 

Martine Ellefsen

09.02.2017 kl. 15:53
Fototips er alltid gøy :D

Helene Lekven

09.02.2017 kl. 15:56
Martine Ellefsen: Hehe, da får jeg se hva jeg får til da vettu! :)

Elinor

10.02.2017 kl. 11:14
Ja takk til fototips! :-)

Helene Lekven

10.02.2017 kl. 17:21
Elinor: Haha, du altså! ?? :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits