Helene Lekven

My new office area!

  • 07.02.2017, 10:22


Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg har fått meg pult og iMac. Dere som følger meg på insta har nok skjønt det hvertfall (Du finner brukeren min HER). Men hvertfall så tenkte jeg at jeg i dag kunne vise dere hvordan pulten min ser ut foreløpig. Jeg har litt diverse som jeg har lyst til å kjøpe inn og jeg har kanskje lyst til å få hengt opp noen hyller eller bilder på veggen, men får ikke helt bestemt meg. Så dette er helt klart ikke sluttresultatet, men det er en god start!

H-«kopp» ? HER     Mønstret «kopp» ? Søstrene Grene      Journal ? HER     Alexa Chung it ? HER

How to be Parisian ? HER     Rosa blyanter ? HER

For nå er jeg hvertfall super fornøyd selv. Jeg har en plass å jobbe da når det kommer til egentlig alt jeg driver med. Det er lettere å jobbe med blogg og youtube, det er bedre for meg å jobbe med skole på en pult osv. Det var helt klart ikke et bomkjøp! En pult og en iMac er ikke akkurat den billigste investeringen, men det var absolutt en god investering! Det er så mye bedre for nakken min å jobbe på denne måten istedet for å sitte å jobbe med alt på ipaden i sofaen. Nå har jeg ikke enda fått investert i en god stol, så problemer med rygg og nakke er ikke helt borte, men det får komme med tid. Jeg kan ikke kjøpe inn alt på en gang. Da forsvinner pengene fort! Skal jo trossalt til London neste uke og. Ææ, helt sykt å tenke på. Om litt over en uke er jeg i London!!

Men hva syntes dere om «kontoret mitt»? Noe du ville gjort annerledes? Det er helt lov å si! 

Martine Ellefsen

07.02.2017 kl. 14:12
Så fint det har blitt! :)

Helene Lekven

07.02.2017 kl. 14:20
Martine Ellefsen: Tusen takk! :D

Tanya S. Johnsen

07.02.2017 kl. 20:18
Det er ganske inspirerende å kunne jobbe i slike omgivelser, og har planer om å få meg noe "lignende" den dagen jeg flytter ut. :)

Helene Lekven

07.02.2017 kl. 21:03
Tanya S. Johnsen: Det er det så absolutt!! :) Det skjønner jeg du vil. Det er mye fin inspirasjon ute på nettet for akkurat dette og!

Caroline

09.02.2017 kl. 15:22
Wow, så utrolig fint det har blitt :-) Jeg har pult og imac, jeg også, men ditt var mye finere :-)

Helene Lekven

09.02.2017 kl. 15:55
Caroline: Takk skal du ha :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits