Helene Lekven

Out of the office!

  • 30.01.2017, 12:53


God mandag alle sammen! Er dere klare for en ny uke? Jeg kjente jeg hvertfall var klar for å bli ferdig med den forrige. Jeg tror jeg nemlig har presset meg selv litt hardt i det siste, og jeg var rett og slett så utslitt at å få gjort noe var vanskelig. Dermed var forrige ukes siste treningsøkt på onsdag, og de to siste ble det rett og slett ikke noe av. Jeg har med det innsett at jeg må lytte hakket mer til kroppen enn det jeg har gjort tidligere, og ikke minst så må jeg la meg selv få slappe av en god del mer. Så i går var jeg faktisk ikke i nærheten av macen en gang!

Men i dag er det mandag, dagens trening er gjennomført, og dagens jobb for pappa er også gjort. Dermed har jeg nå tid resten av dagen til å jobbe med skole og youtube. I dag filmer jeg nemlig en video som er «A day in my life». Jeg skal rett og slett filme hva dagen min i dag består av, men ikke på en vlogmåte. Så det blir spennende.

Jeg har faktisk også lyst til å filme en annen video i dag, så tror jeg skal ta meg tid til det. Det er de dagene man føler for å filme hvor videoene gjerne blir de beste. Så da må jeg jo bare benytte meg av sjansen. Så ja, i dag, som dere kanskje skjønner skal jeg sette bloggen litt på hylla etter dette innlegget er publisert. I dag er skole og youtube på agendaen,  og så får jeg heller fokusere litt mer på bloggen i morgen, da sammen med trening og studier! Selv syntes jeg det høres ut som en god plan.

Så jeg håper dere får en fantastisk start på uken og at dere ikke sliter dere ut om dagen!  Dere må huske på og ta vare på dere selv, for det er ingen andre som gjør det for deg. Men jeg kjenner det er godt det er mandag, og jeg har faktisk fått en ganske så god start på dagen denne uken. Det er ganske stort, for jeg merket allerede forrige mandag at den uken ikke ville bli noe særlig. Så det lover jo godt for denne uken når jeg har en god dag allerede!

Ha en fantastisk dag! Og er det noe spesielt du vil jeg skal sette meg til å skrive om i morgen? 

Vilde

30.01.2017 kl. 13:05
Åå så spennende med en day in my life video som ikke er på vlog-måte, haha. Det gleder jeg meg til å se!

Helene Lekven

30.01.2017 kl. 13:12
Vilde: Ja, jeg håper den blir like bra som jeg ser for meg. Har en tendens til å sette litt før høye forventninger til meg selv! :) Håper den faller i smak, den er enten ute på Onsdag eller Lørdag. Den skal opprinnelig ut på onsdag, men kan hende jeg bytter om på videoene! :)

Vilde

30.01.2017 kl. 13:13
Ja, det kjenner meg veldig igjen i den. Gleder meg i hvert fall uansett, er sikker på at det blir bra :)

Martine Ellefsen

30.01.2017 kl. 15:28
Det blir spennende : ) Alltid gøy med nye videoer!

Helene Lekven

30.01.2017 kl. 15:48
Martine Ellefsen: Så bra! Blir jo en del med to nye i uka, men det er virkelig så gøy!! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits