Helene Lekven

Noe du garantert ikke har prøvd før!

  • 19.01.2017, 11:42


I hverdagen er det lett å gå i den samme fella. De samme middagene uke etter uke, enda så lei du kan være, rett og slett fordi det er styr å prøve noe nytt. Men i dag. I dag dere! I dag skal jeg dele med dere en helt fantastisk middag som ikke bare tar super kort tid å lage, men også er super god og sunn! Noen av dere har kanskje prøvd noe liknende med laksetaco før, men det var neppe noe du kan sammenlikne med denne retten. Den er saftig, smaksrik, og akkurat passe mettende.

Perfekt spør du meg!

Vi lager en glaze som vi har på fisken mens den steker, og det som skal være i denne glazen er: (4 porsjoner)

  • Saften av èn lime
  • 3 ss flytende honning
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts kvernet pepper

Mens Mathias da holder på med laksen er jeg godt igang med å kutte opp tomater og avokado. Jeg kutter dette opp i mellomstore biter som er naturlig å ha på tacoen. Når alt er kuttet opp tar jeg det i en felles bolle før jeg presser litt limesaft over. Dette er for å gjøre det hele enda mer friskt. Du kan også tilsette gul paprika og vårløk om det er ønskelig, men vi er ikke så glad i de to her i huset, så vi skipper dem.

Så er det bare å legge opp som du ville gjort med en normal taco lefse. Da Tomat og avokado blandinga, med den glazerte fisken oppå. Etterhvert som vi har hatt denne retten mer og mer har vi også lagt til litt salat slik at det skulle mette enda litt mer. Og vi har også funnet ut av en fiskefilet hver er fint til to tacolefser hver. Perfekt mengde, hvertfall for oss.

Selv så har vi, som dere kanskje skjønner, fått helt hekta på denne middagsretten. Vi prøvde den første gang i enten slutten av November eller starten av Desember, men uansett så har ikke denne vært laget få ganger etter det! Det som er så greit er at til slike retter kan man fjerne litt av det man ikke er så glad i og heller legge til noe annet. Det er enkelt og så lett! (Og vet du hva det beste er? Denne retten inneholder under 550 kalorier! Ikke at det skal ha så mye å si, men om det er noe du tenker på, spesielt nå i Januar, så vet du hvertfall hvor mye denne inneholder!)

Jeg kan nesten garantere at denne faller i smak om du prøver den ut selv! Hva tenker du? Kunne du tenke deg å prøve? 

Martine Ellefsen

19.01.2017 kl. 17:37
Så artig at du delte denne :) Jeg handlet faktisk inn strimlet laksefilet i stad, tacolefser osv :) Det er så DIGG! hehe :)

Helene Lekven

19.01.2017 kl. 17:42
Martine Ellefsen: Haha, så tilfeldig! Da må du kose deg masse, det er jo så godt!! <3
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits