Helene Lekven

Er dette riktig da Helene?

  • 18.01.2017, 16:18


Hei og god Onsdag alle sammen! Har dere hatt en fin dag? Jeg blogger jo egentlig ikke på onsdager, og det ser det ut som dere har fått med dere utifra statistikken her inne. Haha! Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom og skrive litt til dere. Jeg digger nemlig å skrive nå, spesielt ettersom iMacen min kom i hus i går ettermiddag. Det er helt sykt! Jeg har ønsket meg denne macen i så mange år, og endelig er den min! Jeg har allerede redigert min første video på denne, som dere kan se under her. Jeg har også i dag jobbet en del med skole, og det er så mye mer behagelig å jobbe fra denne, enn fra ipaden. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart dette skoleåret med en ipad, det aner jeg virkelig ikke.

Men jeg rekker egentlig ikke å skrive så mye som jeg egentlig skulle ønske. Jeg skal nemlig om ikke så alt for lenge ut døra for første gang i dag. Huff, det hørtes fælt ut, men jeg skal møte en venninne for en kaffe. Og det tror jeg blir veldig hyggelig. Sist gang vi traff hverandre var i romjula, og det er forsåvidt ganske lenge siden for å være oss. Jeg mener, vi pleide å møtes ca en gang hver uke før jul!

Men før jeg stikker ut må jeg male meg et ansikt først. Jeg gidder ikke ordne meg noe skikkelig hvis jeg vet at jeg har en dag hjemme med skole og jobb. Jeg kler på meg ordentlig med klær, men om jeg kan gå sminkeløs så går jeg sminkeløs. Det er jo ikke noe som er deiligere enn det! Og når vi snakker om sminke så er dagens video ute på youtube. Det er den som er over her i innlegget, og det er min Mac leppestift kolleksjon. Ikke at den er noe stor i det hele tatt, men tenkte det var en morsom video å lage. Ikke minst til den gangen jeg har mange flere mac leppestifter og kan se tilbake på hvor få jeg hadde!

Nei, nå må jeg sminke meg! Håper dere har hatt en strålende dag så langt og at dere liker videoen. Fortell meg gjerne hva dere syntes i kommentarene! 

Vilde

19.01.2017 kl. 14:41
Du gjør en helt utrolig bra jobb! Kommer til å følge med videre, du inspirerer meg til å fortsette♡Kan du gjøre et innlegg eller video om hvordan du får så fine bilder?

Helene Lekven

19.01.2017 kl. 14:53
Vilde: Tusen takk skal du ha! Du aner ikke hvor koselig det var å få denne kommentaren <3 Du gjorde dagen min altså! Det kan jeg prøve å få gjort. Selv er jeg i et skifte hvor jeg går fra å gjøre alt på Ipad til å gjøre alt på iMac, så hvis jeg bare får littegran tid til å vende meg til det så skal jeg nok få ordnet noe. :) Ha en strålende dag videre, så kommer et innlegg eller en video snart!
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits