Helene Lekven

Finally..

  • 16.01.2017, 09:00


God morgen og god mandag! En ny uke dere, og denne skal garantert gå mye bedre enn den vi akkurat har avsluttet. Ikke at den var super ille, men det er noen ting jeg gjerne kunne vært foruten. Men det var forrige uke, og nå er denne uken og jeg kjenner jeg er klar for å sette i gang. Denne mandagen, starter ikke som mine mandager pleier. Den pleier å starte på treningssenteret, men i dag har jeg og Mathias noen andre planer som dagens trening. Om du lurer på hva vi skal kan du lese gårsdagens post HER. Og mer om treningsprogrammet mitt skal dere faktisk få lese om seinere i uken.

I dag kommer faktisk pulten min. Endelig!! Føler jeg har ventet en evighet, men har forsåvidt ikke det. Det er bare rart hvor sakte tiden kan gå når man venter på noe. Men i dag kommer den, og den skal helt klart bli satt opp, og gjort klar til iMacen ankommer seinere denne uken. Jepp, etter 11 måneder med kun en Ipad å jobbe med når det kommer til alt fra youtube og blogg til fritid og jobb. Det har vært ganske slitsomt, og jeg har kjent konsekvensene på nakke og rygg. Spesielt de siste månedene, så nå skal det bli godt å få en forandring!

Så nå skal det å jobbe med skole, jobbe for pappa, redigere bilder og ikke minst redigere videoene mine bli mye lettere. Jeg gleder meg til å få mer tilgang til alt jeg var vant til i iMovie, for det er ganske så begrenset det jeg får gjort på ipaden. Så jeg vil faktisk si at jeg er ganske så imponert over alt jeg har fått til med den. Men nå blir nok Ipaden kun brukt til blogg og youtube på reiser fremover, og godt skal det bli!

Ha en fantastisk start på uken kjære lesere! Har dere noe dere gleder dere til den kommende uken? 

krist.in

16.01.2017 kl. 12:30
ååh så digg med imac! Ønsker meg det jeg også, hehe! Håper du får en herlig uke !

Helene Lekven

16.01.2017 kl. 14:17
krist.in: Ja, jeg gleder meg virkelig!! Og det skjønner jeg, de er jo også så stilige. ?? Håper du får minst en like fin uke, søte deg!
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits