Helene Lekven

Sofisticated, or at least trying to be!

  • 13.01.2017, 12:10


God dag, og  god helg kjære lesere! Herlighet, fredagen er her allerede. Dagene flyr virkelig forbi om dagen. Selv har ikke ting gått helt etter planen denne uka. Tirsdag presset jeg meg nok hakket for mye. Jeg jobbet for pappa, jeg jobbet ganske mange timer med skole, jeg satte deig, jeg filma to videoer og jeg lagde horn før jeg var helt skutt. Jeg klarte rett og slett ikke å fungere resten av kvelden. Onsdag våknet jeg dermed med en lett hodepine som aldri ga seg, og i går lå jeg rett ut med migrene helt til kvelden kom. Derfor ble det litt for stille fra min side i går. Men det håper og tror jeg at dere forstår. Jeg tror jeg bare må bli flinkere til å ikke presse meg selv så hardt!

Men siden jeg ikke blogget i går tenkte jeg at dere skulle få to innlegg i dag. I går skulle jeg nemlig publisere et fantastisk middagstips, men i og med at jeg aldri fikk skrevet det får det heller komme seinere i dag. Nå derimot skal jeg snart en tur avgårde til byen. Jeg skal på et møte før jeg skal se litt rundt i diverse butikker. Snike inn litt me-time i en travel hverdag er viktig! Også må jeg jo selvfølgelig ikke presse meg selv for hardt, da kan det hende migrenen dukker opp igjen. Og det vil vi ikke ha noe av!

Her ser dere faktisk dagens antrekk. Jeg tvang Mathias ut i snøen for litt over en times tid siden, før han skulle på skolen, slik at jeg fikk noen bilder. Når jeg har et antrekk jeg vil ha bilder av, og jeg vet at han ikke kommer hjem før etter det har blitt mørkt, ja da drar jeg han ut tidligere enn han egentlig vil. Haha, livet med en blogger dere! Innerst inne tror jeg han syntes det er litt gøy og. Men i dag tror jeg den gleden lå langt inne, ettersom kulda, vinden og snøen var til stedet.

Jeg kjenner jeg er litt nervøs før dagens møte, men jeg tror det skal gå fint! Det pleier som regel det. Kanskje jeg finner noe fint til å ha på den nye pulten min, i en av interiørbutikkene i dag og. Jeg venter nemlig på å få en pult i posten. Jepp, i posten. Jeg bestilte den fra Ikea, men hadde jeg visst at den ble sendt hele veien fra Oslo hadde jeg heller dratt på Ikea her i Trondheim selv altså. Jeg mener, hvorfor sende noe fra Oslo når de har akkurat det samme på lageret her i Trondheim?! Tullete spør du meg. Også tok det jo plutselig mye lenger tid enn det det stod på siden deres. Den skulle nemlig være klar til henting på posten her i dag, men hvor er den? Jo den er akkurat sendt fra Oslo den. Så den får jeg ikke før på mandag. Huff, jaja, da har jeg noe å glede meg til når det gjelder mandag da!

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag i dag og ikke minst en fin start på helgen! Hva syntes du om dagens antrekk? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits