Helene Lekven

Var det noe som manglet under treet?!

  • 25.12.2016, 23:21


God 1. Juledag alle sammen!! Jeg håper dere hadde en fantastisk julaften i går, eller hadde en fin lørdagskveld om du ikke feirer jul. I dag har jeg reist videre fra Skien til Tønsberg for familiemiddag med Mathias sin familie, så det skal bli bra. Det blir nok en familie middag på oss i morgen også, bare i Skien igjen. Mye deilig mat, og det skal vi virkelig ikke klage på! 

Selv fikk jeg mye av det jeg trengte og ønsket meg til jul, så jeg er virkelig stor fornøyd. Og ikke minst det å se gleden til de andre når de åpnet gavene de fikk av meg. Ahh, det må være noe av det morsomste! Men om du ikke fikk alt du ønsket deg til jul, så har jeg en god nyhet til deg. Daniel Wellington har nemlig fortsatt et godt tilbud gående, som om det stod på ønskelista er det enda ikke for sent.

Så om du benytter deg av det gode tilbudet de har gående OG bruker kodeordet LEKVEN15 får dere nesten 25% avslag til sammen. Kodeordet gir deg nemlig 15% avslag. 

Selv elsker jeg hvertfall min Daniel Wellington klokke, og hadde jeg ikke hatt den hadde jeg nok slått til på et slikt tilbud. Jeg mener, det er ikke ofte man har muligheten til å få hele 25% rabatt! Klokka passer virkelig til alt også. Jeg har brukt den både til hverdags og til fest og den ser like bra ut til et hvert antrekk. Noe mer universalt skal du lete lenge etter!

Hva var den aller beste gaven du fikk til jul? Og er det noe du ønsket deg som du desverre ikke fikk? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits