Helene Lekven

Travelt fra morgen til kveld! 

  • 13.11.2016, 12:57


Dagene har gått i ett siden jeg ankom Spania seint Torsdag ettermiddag. Vi har så og si gjort noe fra morgen til kveld og jeg har virkelig storkost meg. Og i og med at jeg vlogger denne uken er det noen ganger vanskelig å huske på at jeg må ta bilder i tillegg. Men i går når vi var i Alicante klarte jeg faktisk begge deler, og det er jeg ganske så stolt av. For jeg filmet masse og tok faktisk noen bilder som dere skal få se nå! 

Vi kjørte til Alicante ganske seint på formiddagen, og startet på en borg på toppen av byen. En gammel borg høyt oppe, med bratte bakker og flotte ruiner. Det var kjempefint, og utsikten var absolutt verdt å se. Men den slår nok ikke utsikten fra borgen på toppen av Nice i Frankrike! Det skal nemlig litt til. Men det var verdt et besøk til denne borgen, det må jeg si. 

Etter vi følte oss ferdig på borgen kjørte vi ned i gamlebyen for og kikke litt og ikke minst handle om vi fant noe. Men det jeg syntes var så utrolig fasinerende var rett og slett disse trærne dere ser på bildene under her. Midt blant bygningene i gamlebyen dukket disse svære trærne med noen enorme røtter opp. Du kan se skalan på trærne på bildet hvor søstra mi står innimellom dem. Det var virkelig en rar opplevelse å se. Kan ikke se for meg hvordan verdens største tre er i forhold til dette en gang! 

Behind the scenes.. jeg klarer alltid og sette fast solbrillene i håret! Men vi hadde hvertfall en super dag i Alicante hvor vi kom i skikkelig julestemning mot slutten. Vi var nemlig innom et av El Corte Ingles sentrene i byen og i den ene etasjen var det jul. Oh, yes! Det var skikkelig jul, med julemusikk, mange fine juletrær, lys og strømper. Jeg vlogget også dette, så om du er nysgjerrig på hvor julete det faktisk var så sjekk den ut når den er ute på onsdag! Jeg har aldri sett noe liknende!! 

Mens i dag er det nok for det meste avslapning som står på planen. Lillesøster er avgårde med noen venninner og foreldrene mine er ute på tur for øyeblikket. Men jeg ble hjemme for at jeg kunne blogge og oppdatere dere litt. Nå derimot skal shortsen på og jeg skal rett ut i sola. I dag er det nemlig super varmt igjen, så kjenner det skal bli godt med litt ekstra D-Vitaminer før jeg reiser hjem tidlig torsdag morgen!

Håper dere har e super uke! Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om mens jeg er her nede? 

krist.in

13.11.2016 kl. 13:40
såå mange herlige bilder <3 Ser digg ut !

Helene Lekven

13.11.2016 kl. 14:13
krist.in: tusen takk <3 Er deilig med en pause fra kuldegradene hvertfall!! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits