Helene Lekven

My autumn & winter nails

  • 04.11.2016, 10:17


Dere som har fulgt meg her på bloggen en stund  vet jo det at jeg er veldig opptatt av å ha fine negler. Jeg hadde gelnegler i over halvannet år og kunne ikke drømt om noe bedre. Men etter at jeg flyttet til Trondheim har jeg ikke funnet noen jeg vil stole på til å sette gelnegler på meg. Er mange rare teknikker der ute! Men nå har heldigvis en negldesigner fra Tønsberg flyttet hit, så blir nok en time der etterhvert. Må bare vente på at økonomien stabiliserer seg litt først. Dermed har jeg i mellomtiden prøvd mitt beste for å ta vare på mine egne negler. Jeg har pusset og lakket og jeg har vært ganske fornøyd. Men neglene mine er ikke de sterkeste og de brekker før de kan komme til den lengden jeg liker. Dermed gleder jeg meg til den dagen jeg setter fot i en neglsalong igjen. (Ja, Charlie, du er savnet.. og jeg digger det nye navnet) Er du på utkikk etter noen i Tønsberg kan jeg hvertfall anbefale Charlies Art of Design, hun er virkelig super flink og ikke minst hyggelig!

Men siden jeg da ordner neglene mine selv måtte jeg gå til innkjøp av noen nye neglelakker. Når man har gelnegler trenger man nemlig sjeldent neglelakk, så det var ikke akkurat det største utvalget i skuffen. Men Essie hadde virkelig noen fine alternativer ute nå, og det å velge viste seg å bli vanskelig. Har som sagt ikke allverdens med penger for øyeblikket, så det ble med denne nydelige fargen dere ser på bildet. En fin, naturlig og passende farge til høsten og vinteren. Den heter ChinChilly, og det er et eller annet med det som virkelig gjorde at jeg likte lakken mer. Haha, kanskje bare jeg som er slik, men det får være!

På bildene har jeg faktisk hatt lakken på noen dager, så de holder ganske godt. Men må nok fornye lakken i morgen tenker jeg. Det begynner å chippe litt og bli litt slitt. Jeg bruker først en base neglelakk, før jeg bruker fargen og til slutt en top coat. Så det er jo en oppgave i seg selv å ordne neglene sine, men jeg føler meg så mye bedre bare de ser litt presentable ut! Men jeg kjenner også at jeg gleder meg til den dagen gelneglene er tilbake! 

Jeg følte forresten at jeg ikke bare kunne si høstnegler lenger, i går kom nemlig den første snøen dalende ned fra himmelen her i Trondheim og det var så fantastisk. For min del er snø så mye bedre enn masse regn. Derfor ble jeg i supergodt humør i går. Og det tok ikke lang tid før jeg og en venninne planla vår første julekveld, som da faktisk skal skje allerede i kveld. Vi er kanskje litt tidlig ute, men hello, snøen er her og vi må bare gjøre det beste ut av julefølelsen! Så i kveld blir det kakao, pepperkaker og julefilm og jeg gleder meg super mye! 

Har du en fin høst- og vinterfarge jeg burde prøve ut nesten gang? Og hva er evt din Go To farge om høsten/vinteren? 

Silje Lillefosse

05.11.2016 kl. 19:00
Åh denne var kjempe nydelig :D , passer perfekt til høsten og vinteren ja, dette er nok en jeg må ønske meg tror jeg :D

Helene Lekven

05.11.2016 kl. 21:37
Silje Lillefosse: Takk skal du ha! Jeg er utrolig fornøyd med den selv, så om du får den tror jeg absolutt du vil bli fornøyd! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits