Helene Lekven

Høsten er ikke alltid like lett...

  • 02.11.2016, 16:10


God dag alle kjære lesere! I dag har jeg faktisk en god dag selv, så håper du også har det. De siste dagene har vært veldig tunge og jeg har vært i et veldig depressivt humør. Men etter å ha sovet to timer ekstra i formiddag og så at det var sol og fint vær ute, har det gått hakket bedre. Jeg stelte meg og fikk igjen endelig tatt noen antrekkbilder til dere. Jeg har også tatt litt andre bilder til seinere bloggposter. Man må virkelig dra nytte av sollyset når det først er her altså. Men nå ser det jo faktisk ut til at det er meldt en del bra vær igjen her i Trondheim, og det er jeg ikke annet enn sjeleglad for! Så bank i bordet på at det er meldt bra vær. Men med det bra været så kommer jo gjerne kuldegradene også, kan si vinterkåpa godt brukt allerede! Er så deilig med den kragen på jakka, slipper å bruke skjerf hele tiden.


Jeg har faktisk også hoppet på Choker trenden. Jeg har en tendens til å hate noen av de gamle trendene som kommer på nytt, før jeg ettehvert elsker dem. Jeg gjorde det både med slengbukser og nå chokeren. Det gir en litt ekstra edge til et ellers kjedelig antrekk, for jeg må ærlig inrømme at antrekket dere ser på bildene er så plain og så kjedelig at man nesten kan sovne av det. Men med en gang jeg satte opp håret og tok på chokeren ble det en helt ny vibe til antrekket, og DET elsker jeg. Det er så gøy når små detaljer kan ha så mye å si! 

Ahh, jeg kjenner bare gleden over at sola er her bobler inni meg! Jeg tror jeg nemlig sliter med en ganske kraftig høstdepresjon, har aldri opplevd liknende faktisk. Men i dag kjenner jeg glede bruse gjennom kroppen og gjett om det er deilig. Tror det hvertfall er rundt tre uker siden jeg virkelig kjente det sist! Jeg trener regelmessig og har virkelig gjort alt jeg kan for å motvirke at høstdepresjonen skal innta, men det gikk visst ikke helt som planlagt. Den slo faktisk til hardere enn noen gang før! Men satser på at det blir bedre med sol de kommende ukene. Er hvertfall sikret sol når jeg reiser til Spania om en uke!

Hva syntes du om antrekket? Og hvordan har du reagert på høsten so far? 

Regine

02.11.2016 kl. 16:30
Så fin du er, elsk på hårsveisen!! <3

Leit å høre at du ikkje ha det så bra for tida, men så bra at du har noko kjekt å sjå fram til - Spania høres heilt herleg ut!!! Hold ut ei veke til, så er du der ;)

Helene Lekven

02.11.2016 kl. 17:01
Regine: Tusen takk, Regine! <3 Elsker håret jeg og, helt frem til jeg vil ha det vekk i en hestehale, det går nemlig ikke.. Haha! ^^

Det er sant, skal klare en uke! Og jeg håper alt står bra til med deg! :)

Trine

02.11.2016 kl. 17:34
Så fint antrekk! Hvor er chokeren fra? Den så kjempe fin ut!

Helene Lekven

02.11.2016 kl. 17:36
Trine: Takk skal du ha! :D Den er fra Asos, kjøpte den på salg til 25 kr, så om de har den fortsatt burde du virkelig ta sjansen og kjøpe den! Super lekker, også er den faktisk velvet, så passer jo supert nå som velvet er så populært!

K

02.11.2016 kl. 17:44
Hvor er kåpen fra? :) kjempefin

Helene Lekven

02.11.2016 kl. 17:46
K: Tusen takk! Den er fra Zara. Elsker den, og etter å ha siklet etter den i to år kjøpte jeg den endelig i år. Kan absolutt absolutt anbefale den :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits