Helene Lekven

My insta lately & a little update!

  • 30.10.2016, 14:15


picmonkey-collagepicmonkey-collage2Hei og god Søndag alle sammen! Har dere det bra?  Den siste uken har vært ganske tung for min del. Høsten har kommet for fullt i Trondheim og da snakker vi grå himmel, regn og sur vind- høst! Ikke akkurat den jeg er mest glad i, men det er jo til en viss grad koselig også. Jeg tenkte jeg bare skulle dele et innlegg med dere og fortelle dere hvorfor det er så stille her om dagen. Jeg jobber nemlig ekstremt mye med bloggen for tiden, men tingen er det at jeg jobber med mye som ikke skal publiseres helt enda. Jeg har et prosjekt på lur som tar mye tid og da blir det at jeg gjerne jobber med det istedet for å blogge hver dag. Det er kanskje litt kjedelig nå, men tro meg, jeg tror dere vil se at det er verdt det. Og ikke minst så har jeg egentlig ikke så alt for mye å blogge om nå om dagen. Men jeg reiser til Spania den 10. November, og dere vet alle at jeg blir mer aktiv når jeg er andre plasser enn hjemme! Så mer blogging blir det helt klart!  Men hvis du savner litt oppdateringer så kan du gjerne følge meg på insta (hvor bildene over her er fra) eller på youtubekanalen min. Jeg har nemlig begynt å vlogge en del mer, så der kan dere få et enda større innblikk i hverdagen min! Er dere spente på hva dette prosjektet mitt er for noe? Hva tror du det kan være?

Hey everyone, I hope you are all doing well! So the last week has been so crappy. The sad part of autumn has arrived here in Trondheim, and I am not happy about it. But, sometimes it actually is a little cozy too, so I guess it`s fine. So today I just wanted to blog so I could let you know why I have been so quiet lately here on my blog. I am actually working on something that you will know about in a couple of months, but for now I want to keep it for myself. But that means that I am working a lot with that, and not my day to day blogging. But, It will be worth it, I promise!! I am also travlling to Spain on the 10th of November, so that means I have a lot more to blog about. So I am soon back on track with everything! And if you want to follow my life from day to day you can follow me on Insta (username: Helenelekven) or follow my youtube channel where I post two videos per week and also some vlogs. Are exited for what my secret is? And what do you think it is? 

Mia Bakken Olsen

31.10.2016 kl. 17:12
S mange fine bilder :-) Heldig du er som skal til syden snart! Det hres veldig godt ut :-) Veldig spent p hvilket prosjekt du holder p med.

Helene Lekven

01.11.2016 kl. 09:52
Mia Bakken Olsen: Tusen takk! :) Ja, kjenner jeg gleder meg til f litt forandring i en ukes tid! Og s bra du er spent, jeg gleder meg til dele hva det er med dere! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits