Helene Lekven

Ready for Autumn! 

  • 03.10.2016, 19:04


Er det en tid hvor jeg må jobbe mer med meg selv enn ellers, så er det når høsten og regnet kommer. Hittil har vi heldigvis vært så heldig med fint høstvær. Og det gjorde meg inspirert til å gjøre det beste ut av høsten, og heller dra frem mye fint, slik at ikke alt drukner i mørket når regnet kommer. Dermed har jeg gjort leiligheten vår høstfin. Jeg ville nemlig lage en video hvor jeg pyntet for høsten, og dro frem de tingene jeg liker best ved den. Det var det jeg gjorde i går, og jeg gleder meg til dere får se resultatet. Nå går jeg høsten i møte med positive tanker, og det har såå mye å si! Sliter du noe særlig med høstdeperasjoner? Hva gjør du evt for å motvirke det? 

The autumn is a time where many people struggle. Myself included. But this year I have decided to do something about it. So yesterday I made a video where I decorate our apartment for autumn, and focus on other good things about this season. I am choosing to focus on the good and beautiful things, and not the dark and sad things. What do you like the best about autumn?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits