Helene Lekven

Did I forget to tell you?? 

  • 12.09.2016, 16:16


Det er mandag og en ny uke er allerede godt i gang. Jeg kjenner jeg er klar for en travel uke, og har fått gjort mye allerede. For selv om jeg vasket mye av leiligheten vår fredag morgen før innflytningsfesten betyr ikke det at det så veldig rent og fint ut her lørdagsmorgenen. Og siden jeg hadde besøk hele helgen, så ble ting ikke vasket før i dag. Men sånn er det, nå er det hvertfall gjort og jeg kjenner det er super deilig å starte uken med en ren leilighet! 

Jeg har også brukt tid på å ordne med budsjettet vårt, og nå skal jeg rett og slett sitte i sofaen og skrive noen innlegg som dere skal få fremover. Den 26. September reiser jeg nemlig til Oslo for opplæring i den nye jobben min, og blir der i nesten to uker. Jeg aner ikke om jeg vil få noe tid til å blogge eller ikke, så er greit å ha litt på lager i tilfelle! Jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg har fått jobb? Eller, jeg fikk tre jobber på tre uker, men den siste var drømmejobben, så jeg var helt i himmelen når jeg fikk den! Jeg skal nemlig starte å jobbe for Espresso House Norge. De har ingen café i Trondheim fra før av, så dette blir helt nytt. Alle de ansatte er nye for hverandre og jeg tror vi kommer til å bli et skikkelig godt team. Selv skal jeg jobbe fulltid, så blir nok av tid på jobb. Men det er akkurat slik jeg liker det! Får bare være litt effektiv med blogg og youtube ting de dagene jeg har fri. Så som dere kanskje skjønner har jeg litt å gjøre både her og der før jeg forsvinner til Oslo. For evt om jeg faktisk får tid til å blogge så er det ikke sikkert jeg har noe særlig med bilder til dere. Men slikt vet man jo faktisk ikke før man er der, og det er derfor jeg vil være litt førevar. 

Men jeg håper hvertfall dere får en fantastisk start på uken og at dere er spente på innleggene dere har i vente fremover! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits