Helene Lekven

Ikke værst å komme hjem til! 

  • 08.09.2016, 12:25


Er det bare jeg som bruker litt tid til å komme tilbake til hverdagen etter å ha vært på ferie? Jeg håper virkelig ikke at det bare er meg! Jeg har egentlig litt for mye som skal gjøres i dag, og når lysten på å gjøre noe ligger på omtrent null, og med en syk kjæreste spørs det hvor mye som egentlig blir gjort. Vi skulle vell egentlig en tur på ikea, for å handle noen siste møbler vi trenger, men spørs om ikke det blir utsatt til en annen gang. Sånn er det!

Men en ting som ikke gjorde det så vanskelig å komme hjem var jo at jeg våknet opp til blå himmel og sol! Hva mer kan en jente som akkurat har vært i Spania be om? Hadde nesten vært deprimerende å komme hjem til drittvær, men denne gang ei! Hihi, happy girl! Det er ikke så mye som skal til for å glede meg skjønner dere. Men nei, jeg får vell vekke sjuklingen slik at vi får i oss litt mat. Jeg håper dere får en strålende dag. Selv skal jeg prøve å få så mye jeg kan/orker å få gjort. Jeg er nemlig ikke helt i form enda  selv heller,  forkjølelsen sitter enda litt igjen. Men er godt på bedringens vei heldigvis! 

Første stopp ? mat, andre stopp -pakke ut av kofferten! Hehe, vi snakkes! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits