Helene Lekven

I'm going home

  • 07.09.2016, 10:40


God morgen alle kjære, gode lesere! Virkelig gøy å se at dere liker at jeg blogger mer igjen. Det gir helt klart en ekstra motivasjon, det kan jeg skrive under på! Men nå, nå begynner jeg å gå inn i de siste timene mine her i Spania. Flyet går mot Oslo allerede 13:40, men er nok ikke hjemme i Trondheim før kl 23 i kveld. Så tror det skal bli en lang og slitsom dag i dag! Men jeg har jo hatt det alle tiders på besøk hos familien min, så kan virkelig ikke klage. Jeg skal også nyte de siste timene nå. Jeg har noen småklipp jeg må få filmet, ellers så blir det avslappning, pakking og en skikkelig god familielunsj! 

Er det noe jeg liker med å dra utenlands er all den ferske og billige frukten de har her. Ikke minst så smaker det jo helt himmelsk! Jeg har helt klart fått hektet på druer, og kanskje litt vannmelon. Men det har jeg spist så mye av i sommer fra før av, så druene vinner denne gangen! 

Og forresten, jeg har jo fortsatt mange bilder å dele med dere fra turen, så ikke fortvil om at ferieinnleggene skal stoppe. Det gjør de absolutt ikke enda! Jeg må bare få kommet meg helskinnet hjem først.

Ha en fantastisk dag, og hva liker du best med å dra til utlandet? 🌴

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits