Helene Lekven

Beautiful Sunset & A Crazy Purchase

  • 05.09.2016, 19:13


I går kveld var det den fineste solnedgangen jeg har sett på lenge! Jeg og Linn skulle filme noe til en video jeg har i tankene og filmet noe til den med denne solnedgangen. Men jeg kunne jo ikke gå ned fra takterrasen uten noen bilder i tillegg. Så bilder ble det, og etter litt redigering (for å få meg selv bedre frem i bildene) syntes jeg de ble riktig så bra! Er så koselig og ikke minst fint med slike spesielle solnedganger. Ikke at dere ser så mye av selve solnedgangen i disse bildene, men dere ser hva slags lys sola ga. Jeg har hatt nok en superfin dag her i Spania, og det er rart at det allerede er den siste hele dagen min her i morgen. Men i dag kjenner jeg egentlig at jeg kunne vært foruten den ekstreme varmen. På det meste har det i dag blitt målt 43 grader ute, og det kjentes ut som om man gikk inn i en badstu så fort man gikk ut døren. For å si det sånn har vi tilbragt en hel del tid inne hvor det har vært aircondition? Kjedelig når man først er i spania, men tørr og varm luft er ikke noe særlig å ligge og sole seg i altså! Håper på en litt kjøligere dag i morgen, sånn rundt 31 grader, det passer fint! 🙊 

Vi tok også en shopping pause i ettermiddag, og av alle ting så kjøpte jeg meg en ullkåpe fra Zara.. Hvem kjøper ullkåpe når det  er 43 grader rett utenfor? Jo, jeg! Haha, jeg skal trossalt hjem i overimorgen. Hjem til Trondheim hvor tiden fort går mot høst og vinter. Og ikke minst så er jo Zara en spansk kjede, og dvs at det er mye billigere å kjøpe den her. Så jeg sparte penger, selv om det så helt crazy ut! 

Hva syntes du om bildene? Og kunne du vært like crazy som meg, eller står jeg alene om dette? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits