Helene Lekven

Too hot.. Just too hot! 

  • 05.09.2016, 09:20


God morgen alle sammen! Har dere det bra?? Jeg håper det. Selv så har jeg det aldri så bra. Jeg er nemlig en liten tur i Spania hos familien min. Jeg har vært her siden Lørdag og det er derfor det har vært litt stille her i helgen. Jeg har storkost meg på shopping, sightseeing og avslappning i/ved bassenget. Levd livet, rett og slett! Men i dag tenkte jeg og unne dere litt tid! Good blogger, right? 

Nei, selv om jeg er her nede så er det ikke no pause. Filming og bilder skal bli tatt, og Linn blir stadig satt i arbeid stakar. Men heldigvis så syntes hun det er litt gøy, hvertfall heeelt innerst inne! Neida. Joda. Neida! Her er et bittelite knippe med bilder fra de få timene vi prøvde å være i Alicante i går. Fy søren det var ikke lenge vi holdt ut. Gradestokken viste nemlig opp mot 36 grader, og det kan fort bli litt for mye (selv for de som faktisk nå bor her nede..) Men vi fikk hvertfall sett promenaden langs vannet, alle bodene og smakt en super god youghurtis! Det blir ikke siste gang!! Jeg har tidligere ikke vært noen særlig fan av youghurtisen, men denne.. Oh my god. Blandingen av litt mango, litt eple og litt hvit sjokolade youghurtis var perfekt med jordbær, vannmelon og kiwi, det må rett og slett ha vært den beste og friskeste kombinasjonen!! 

Nei nå skal jeg ut til bassnget og nyte noen timer der. Lillesøster skal på skole, pappa avgårde på jobbreise, og da blir det fort bare meg og mamm igjen. Så blir nok noen avslappende timer her før vi føler at vi bare må finne på et eller annet! Det er ganske kjent for oss å være det..

Ha en fantastisk dag kjære lesere, og ha en strålende start på uken! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits