Helene Lekven

Smokey Gold by Mac Cosmetics

  • 31.08.2016, 14:30


Sminke er noe som bare har interessert meg mer og mer de siste årene. Jeg har vell forsåvidt alltid vært glad i sminke, men de siste årene har det blitt noe mer. Jeg øver på nye looks stadig vekk og lærer alltid noe nytt. Og når jeg går tilbake og ser hvor mye jeg har utviklet meg ikke bare det siste året, men også den siste tiden, er det rart å se på foskjellen. For den er stor! 

Selvfølgelig er det ikke alltid slik at jeg står lenge foran speilet og bruker evig lang tid på sminken. Noen ganger går jeg helt uten sminke, andre ganger med litt naturlig sminke og noen ganger innimellom det, full face makeup! 

Men i dag ville jeg vell egentlig bare vise dere denne lokken jeg lagde i helgen. Jeg filmet looken til en One Brand Tutorial som skal ut på youtubekanalen min nå i September. Men jeg ble så fornøyd at jeg bare må dele bildene med dere også! Det er vell lov å si at man blir fornøyd? Samma det, jeg sier det uansett! Jeg ble fornøyd!!

Om du ønsker å se videoen når de kommer ut, så finner du videoen på denne linken. Om du trykker på den nå så kommer du nok ikke til den, men videoen går opp den 14 september. Så etter det burde du komme direkte til videoen med linken! 

Hva syntes du om looken? Er det noe du kunne vært interessert i å se hvordan jeg gjorde?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits