Helene Lekven

En annerledes pizza

  • 04.08.2016, 15:25


I og med at helgen begynner å nærme seg tenkte jeg at jeg kunne dele med dere en oppskrift jeg selv benyttet meg av forrige uke. Pizza er noe jeg selv er veldig glad i, og for noen år tilbake ble jeg introdusert for en hvit pizza. Jeg hadde aldri smakt eller hørt om noe slikt og ble ganske så overrasket, men om det falt i smak var helt sikkert. Jeg har ikke hatt det mange ganger i etterkant, men hver gang jeg har hatt det lurer jeg alltid på hvorfor jeg ikke har det oftere. Det er jo så godt! Så i dag ville jeg dele med dere denne fantastiske versjonen av en pizza!Denne gangen valgte vi faktisk å kjøpe en ferdig bunn, da vi ikke orket eller hadde tid til å styre med å lage en deig. Så vi valgte å kjøpe den italienske versjonen av ferdigdeigene slik at vi kunne lage oss en skikkelig Italiensk pizza. Det vi gjordet etter å ha rulla ut deigen, var: smøre et lag med Crème Fraiche, raspe opp litt ost og fordele det utover pizza?n, vi delte også opp litt mozzarella, tok på litt salt, pepper, basilikum og mais. Da følte vi den var klar for ovnen. 

Når pizza?n var ferdig stekt la vi oppå litt Serranoskinke og Ruccola. Selv er ikke jeg så glad i ruccola, så akkurat det plukket jeg av på mine stykker. Men når man har en hvit pizza så gjør litt farge seg godt på! Og gjett om pizzaen falt i smak. Den var smaksrik (spesielt om du også brukte dressing på), bunnen var sprø og den er lett å spise. Kunne ikke blitt bedre spør du meg! Nå må det sies at jeg ikke er så glad i pizzaer med alt for mye tomatsmak, det er et eller annet ved det jeg syntes er litt kvalmende. Så en hvit pizza med Crème Fraiche var deilig og lett å spise! Det er helt klart ikke siste gang jeg lager denne versjonen av en pizza! Hvertfall ikke nå som jeg flytter ut og får velge litt mer selv. 
Har du smak en hvit pizza før? Hva liker du evt å ha på den? 👌🏻

katrine

04.08.2016 kl. 20:12
tror jeg har smakt hvit pizza en gang ja :D

Helene Lekven

25.10.2016 kl. 19:31
katrine: Ahh, syntes det er såå godt jeg! Tar gjerne det så fort jeg har muligheten! :D Beklager seint svar på kommentar.. Var ikke klar over at wordpress innleggene mine også ble publisert her! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits