Helene Lekven

Happy Weekend

  • 03.07.2016, 11:10


Haugesund har vært utrolig fin hittil! I går var det forkost kl. 9 og ting gikk i ett til nærmere samme tid på kvelden. Mens gutta gjorde seg klare for Ironman som er i dag, var jeg og Mona på shopping i gågata og på café besøk. Det var veldig så hyggelig og ikke minst så gjorde det ikke noe at jeg kom hjem med en ny regnjakke. Kanskje jeg får vist dere en annen dag, må bare få tatt no bilder med den først. 

Men nå når dette innlegget blir lagt ut er nok vi en eller annen plass i Haugesund sentrum. Da har gutta holdt på en stund og har fortsatt litt igjen. Så blir spennende å se resultatet! Men jeg håper hvertfall dere har hatt en fin helg så langt, selv så har jeg kost meg masse på tur i helgen foreløpig. Og det er rart at vi skal hjem allerede i morgen! Men da er det bare å nyte tiden vi har igjen og ikke minst ha det gøy.

Ha en fin søndag og husk å lade godt opp til en ny uke. Uansett om du har feri eller jobb er det viktig (deilig) å utnytte søndagen! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits