Helene Lekven

Something Blue! 

  • 27.06.2016, 10:00


Er det noe som er populært i år så er det helt klart denim. Denim snekkerbukser, short, kjoler, skjørt og playsuites. Sistnevnte har jeg selv skaffet meg som dere ser og jeg er så fornøyd. Den er verdens letteste å slenge på seg om det ikke er alt for varmt. Det ser også stilig ut og ikke minst så er det lett å style den både opp og ned! Ta et par heler og en fin veske fornå style deg opp, eller ha sandaler og en strandbag om du skal ha det litt mer avslappet. Mulighetene er så mange og det er det som er så fantastisk med plagg som dette!

Hva har du av denim, og hva liker du best med plagget? 

arielcalypso

27.06.2016 kl. 10:12
Jeg har bare denim bukser. Det passer til alt. Men jeg ønsker meg en snekkerbukse ^^

Helene Lekven

25.10.2016 kl. 19:29
arielcalypso: Ja, snekkerbukse er super fint det og! Beklager seint svar på kommentar.. Var ikke klar over at wordpress innleggene mine også ble publisert her! :)

Madde K.K

27.06.2016 kl. 12:25
Elsker denim plagg, utrolig fint :)

Håper du får en fin dag :)

Helene Lekven

25.10.2016 kl. 19:31
Madde K.K: Ja, det er enkelt og stilrent! :D Beklager seint svar på kommentar.. Var ikke klar over at wordpress innleggene mine også ble publisert her! :)
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits