Helene Lekven

Not quite as planned! 

  • 24.06.2016, 07:47


Ting kan ikke alltid gå som planlagt. Og denne gangen blir det at vi må reise hjem en dag tidligere. Det er en feil fra min og Charlotte sin side, men sånn er det. Vi har hele dagen i dag, og blir ikke hentet av bussen før over halv 11 i kveld. Så å kose oss i dag skal vi gjøre fullt ut! Masse god mat, mange bilder skal tas, og slikking av sol skal utnyttes til siste rest. Selv om det plutselig ble en dag mindre, gjør vi det beste ut av det og jeg tror vi skal få en ganske så fin dag! 

I og med at jeg nå har vært på tur i to uker, så kjenner jeg at jeg er klar for å ta turen hjem. Men når man er innstillt på en ekstra dag så er det så klart en smule vanskelig å omstille seg. Kofferten er nå pakket, klar for utsjekking kl. 12:00, og frokost står nå snart for tur. Så står hjemturen for tur, men først ? en fantastisk siste dag! Dette antrekket er det jeg hadde på den dagen vi leide bil og kjørte til Palma og Puerto Cristo. Det var et deilig, avslappende, men samtidig fint antrekk som jeg trivdes veldig godt i. Skjørtet fikk jeg av herlige Kristina da hun ikke brukte det lenger, og jeg elsker det! Slike skjørt som dette er noe av det fineste jeg vet og jeg gleder meg til denne og flere andre finner frem til skapet mitt. 

Hva syntes du om antrekket? Og ha en strålende alle gode lesere! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits