Helene Lekven

?Best Roadtrip in history! 

  • 22.06.2016, 08:28


I går var dagen, dagen vi skulle leie bil og var så giret over. Hvertfall jeg var giret. Roadtrips er noe av det beste jeg vet, og denne ble ingen skuffelse! Vi plukket opp den kuleste røde Fiat 500 Cabriolet, kjørte inn til Palma for litt shopping. Selv shoppet jeg ikke noe særlig, men kom hjem med to produkter fra standen til Dior på El Corte de Ingles. Den bloggposten tenkte jeg dere skulle få seinere i dag, da det ble stille her i går. 

Vi lunsjet også på en super koselig café i gamlebyen i Palma før turen gikk mot Puerto Cristo. Det er på nesten andre siden av øya i forholdt til oss, men det tok oss ikke mer enn en time hver vei. Rett utenfor Puerto Cristo var vi på en tour i dryppgrottene som finnes der. Selv har jeg vært der før, men det var like fasinerende å være med denne gangen. At noe så vakkert er naturskapt gjennom 10 millioner år?! Helt sykt! Men hvertfall, som dere ser kunne vi ikke vært mer fornøyd med bilvalget enn det vi var. Det er et eller annet med tre jenter, en cabriolet og god musikk som er dømt til å bli en super god dag! Men en god dag, betyr også en veldig sliten Helene. Det fikk de andre jentene merke utover kvelden stakars, men sånn er det. Gikk heldigvis veldig greit! 
 

Nå er det tid for frokost og en ny dag! Jeg håper dere fortsatt har det fint hjemme eller hvor enn du befinner deg i verden! 

Charlotte Tunes

26.06.2016 kl. 19:34
For en herlig dag dette var :-D :-D

Helene Lekven

25.10.2016 kl. 19:28
Charlotte Tunes: Det var den beste! :D
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits