Helene Lekven

Colorful fruits by the pool! 

  • 20.06.2016, 09:54


Sola høyt på himmelen, bassenget klart for et avkjølende bad, og en cald Corona med lime i fargerike oppblåsbare frukter. Det var det som preget store deler av dagen vår i går, med en pause som vi også tilbrakte på solsenga, men da med sushi. Gjett om vi lever livet om dagen! Det er virkelig avslappende, og jeg ligger faktisk på solsengen nå når jeg skriver dette innlegget. Seinere i dag står det en ettermiddag og kveld i Palma for tur. Shopping, smoothie og annen god mat hører med! Kjenner jeg gleder meg allerede.Baderingene til drikka er kjøpt på Kremmerhuset til de som lurer! Du får tre forskjellige i en pakke. I morgen og på Onsdag kommer forresten de to siste vloggene fra Barcelona forrige uke. Om det er av interesse så finner du dem på kanalen min HER. Til helgen kommer det også en video om hvordan jeg pakker til en to ukers ferie. Så stay tuned! Jeg driver også å filmer litt hver dag vi er her, så en ferievideo kommer nok opp etterhvert. Vi har jo ikke gjort så mye enda, men blir nok mange fine og morsome klipp seinere i uken! 

I morgen skal vi nemlig leie bil, og gjett om vi skal ha en skikkelig roadtrip med alle klassikerne alle kan på høytalerne! Musikk, godt selskap, gode minner og mye morsomheter. Gjett om jeg koser meg på tur med de fineste jentene! ❤️

Ha en strålende dag! Har du vært på Mallorca før? Noe du ville anbefalt oss å sjekke ut? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits