Helene Lekven

My latest obsession! 

  • 16.06.2016, 09:05


Jeg som satt i går og blogget, og skrev at dere sikkert ikke kom til å høre noe fra meg før Lørdag.. Så feil kan man jammen ta. Når jeg sitter oppe lenger enn de andre og styrer med redigering av vlogger og bilder, og plutselig har masse av motivasjon. Da må man jo dra nytte av det! Og det var akkurat det jeg gjorde. Så da fant jeg like greit ut at jeg var nødt til å vise dere bursdagsgaven jeg kjøpte til meg selv her om dagen. Noen av dere har kanskje allerede sett dem på instagram, hvis ikke så skal dere ikke få gå glipp av noe nå lenger! Jeg har lenge ønsket meg et skikkelig feminint og litt spesielt solbrillepar. Jeg har tenkt lenge på noen fra Celine, men samtidig er det noe nesten alle har. Og så fant jeg noen fra Chanel. Men når jeg prøvde disse på flyplassen i Alicante så visste jeg at det måtte bli dem. Aldri livet om jeg hadde klart å la dem være igjen der!! 

Nå er ikke akkurat Prada de billigste solbrillene, men fy søren etter bare to dager merker jeg super stor forskjell fra de til de «billige» rayban solbrillene mine. Må si at de tapte seg en del nå ja. Noen ganger må man rett og slett betale litt ekstra for mer komfort og kvalitet! 

Er noe med det at når man først har kjøpt én designer ting, så kommer det fort inn noe mer. Det er to måneder siden jeg kjøpte Mulberry Lilyen min og nå har jeg fått meg Prada solbriller. Hva blir det neste?! Haha, nei det var nok det siste jeg skal kjøpe selv på en god god stund. Flytter jo ut mot slutten av sommeren og da er det nok helt andre ting pengene går til ja! Så følte jeg kunne unne meg de i en skikkelig 20 års dags gave! 

Hva syntes du om solbrillene? Og hvor har du kjøpt dine favoritt solbriller? Uansett pris og merke! 😄

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits