Helene Lekven

En ikke fullt så avslappende ferie! 

  • 15.06.2016, 09:14


Det å blogge på denne turen viste seg å ikke bli så lett som planlagt. På det første hotellet stod det ikke på nettet, for det var så bra at jeg til og med fikk lastet opp den første vlogen fra turen vår. Se den HER. Men tiden strakk rett og slett ikke til. Var vi ikke på visninger, spiste noe mat eller var avgårde i andre byer, så lå vi rett ut ved bassenget. Varmen slo oss alle ut fra tid til annen, men det er ikke så rart da gradestokken visste over 40 grader. Så det å blogge ble da rett  og slett ikke en prioritet, men det skal jeg ikke si unnskyld for. Jeg er på ferie og sånn kan det da rett og slett bli noen ganger! Nå når jeg skriver dette så skal jeg og mamma snart ut. Vi er nemlig nå i Barcelona før vi drar hjem i morgen. Reiseplanen var Alicante lørdag kveld til tirsdag formiddag. Og Barcelona tirsdag ettermiddag til torsdag formiddag. Dette er jo ikke en vanlig ferietur, men om du vil vite mer hvorfor så kan du jo sjekke ut vloggenJeg skal fortsette å legge ut vlogger fra denne turen, jeg må bare få tid til å redigere alt først. Så om du ønsker å se hva jeg har funnet på i løpet av denne uken, så anbefaler jeg deg å subscribe til kanalen min! Der kommer vloggene en etter en, så stay tuned! Jeg tror nemlig ikke jeg får tid til å blogge mer før jeg er på Mallorca, dagene frem til lørdag kommer til å gå i ett. Men vloggene begynner nok å komme opp før det! 

Så håper jeg dere alle har det fortsatt bra! Også vil jeg bare si at jeg har begynt å oppdatere instagrammen min mer jevnlig, så om du vil følge livet mitt der så er det bare å klikke på modulen i sidebaren. 👌🏻🌸

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits