Helene Lekven

Travle dager og nytt objektiv

  • 05.06.2016, 19:41


Dagene går i ett, i det ene øyeblikket jobber jeg med en video, det neste et blogginnlegg, om det ikke er jobb, pakking av rommet eller venner som står for tur. Misforstå meg rett, jeg elsker å ha ting å gjøre, men akkurat nå kjenner jeg at jeg er klar for en ferie. Heldigvis må jeg ikke vente lenger enn en liten uke, og da er det så og si to uker med ferie. Den første uken blir ikke en veldig avslappende ferie, men den andre uken blir nok helt super.

Men nå skal vi ikke akkurat klage på det fantastiske sommerværet vi har her hjemme om dagen heller! Her en dag tidligere i uken sendte en venninne meg en melding om at vi måtte ta bilder på stranda en dag, og jeg var ikke akkurat vanskelig å be. Så for meg en maxikjole, i vannkanten mens sola var på vei ned, og det var akkurat det jeg fikk. Da fikk jeg til og med testet ut det nye objektivet mitt, og så langt har det ikke skuffet en eneste gang!Jeg har både tatt bilder med objektivet og jeg har filmet med det. Helt klart mitt nye favoritt objektiv, for så klare bilder og video har jeg ikke sett på lenge. Jeg startet å filme en video som skal ut mot slutten av måneden tidligere i dag, og kvaliteten er ti ganger bedre enn tidligere. Hvorfor har jeg ikke kjøpt dette objektivet før?!Forresten så endte jeg opp med en 45 mm istedet for en 25 mm, det av den grunnen at de hadde mye av de samme fordelene, men 45 mm hadde to mer. Den hadde en rask og god autofokus når det kom til filming, og den var billigere, så det var vell egentlig bare en vinnvinn situasjon. Jeg håper dere hvertfall ser litt forskjell på kvaliteten på bildene mine. Jeg kommer selvfølgelig til å bruke standardlinsa innimellom, men for det meste så er det nok 45 mm som blir brukt.

Nei, nå skal jeg avslutte på alle sosiale medier og virkelig ha en god avslutning på uken. På den måten blir jeg enda mer klar for en ny uke hvor jeg har enda mye å gjøre. 

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere får en fin start på uken! Hold øynene oppe for en ny giveaway allerede på tirsdag!!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits