Helene Lekven

Det store innen sminke om dagen!

  • 12.05.2016, 16:21


NYX har jo vært det store for alle jenter som er glad i sminke i det siste. Selv hadde jeg ikke prøvd mer enn en øyenskyggeprimer før de ble tilgjengelig i butikk her i Norge. Nå har jeg prøvd NYX Tinted Brow Pomade, NYX Liquide Lingerie (video fra første gang jeg prøvde dem HER), og til slutt så har jeg prøvd NYX Soft Matte Lip Creamen dere ser på bildene under her! Den har virkelig den perfekte sommerfarge og jeg syntes den fortjente en shoutout til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde aldri prøvd noe liknende av dette produktet før og var veldig spent på om jeg kom til å like den eller ikke. Og jeg har faktisk vært en del frem og tilbake på om jeg liker den eller ikke. Men den vokser på meg! Jeg liker den litt og litt bedre for hver gang. Det er en merkelig konsistens som jeg ikke har vært borti før, og selv om den er matt syntes jeg ikke den tørrer ut leppene. Den er fin, fuktig og lett å legge på leppene, men vær forsiktig! Om du bommer litt så kan det være vanskelig å få bort alt, den setter nemlig veldig farge når den først er tatt på! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har heter Milan og jeg elsker den. Det er den perfekte sommerfargen og jeg gleder meg masse til å bruke den fremover. For er det noe jeg liker med sommeren så er det rosa lepper! Det er ikke mye som slår det. Men jeg tror jeg skal kjøpe meg litt mer fra NYX også, for av de fleste produktene jeg nå har prøvd så er jeg ganske så fornøyd! Kanskje jeg skal prøve et av contourkittene snart? Nå er ikke akkurat jeg en mester på det med å contoure ansiktet, men har veldig lyst til å prøve noe som ikke er pudder, og det vet jeg NYX har. Men nei, nå har jeg nok kostnader fremover, jeg må skjerpe meg 🙈

Har du prøvd noe fra NYX og hva evt anbefaler du at jeg skal prøve ut neste gang? 

krist.in

12.05.2016 kl. 20:26
Jeg har den samme i Istanbul. Alle maser sånn om de, men jeg skjønner ikke helt hypen. Ja, fine farger og de er billige. Men de går jo av med en gang :( må fylle på hele dagen om det skal se fint ut ..
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits