Helene Lekven

Starting kind of fresh!

  • 11.05.2016, 10:59


Det er virkelig merkelig det å skulle skrive min første post hos blogg.no igjen. Det er over et år siden sist, og jeg må si at en del har faktisk forandret seg. Da til det bedre! Men det er derfor det ble litt stille her på bloggen i går, for da var det fullt fokus på å få designet sånn nogelunde ferdig og få over innleggene mine fra Wordpress. Det tok litt lenger tid enn planlagt og plutselig var klokken nesten halv 12 på natta, så da fant jeg ut at det var litt sent å blogge. Men ja! Bloggen er flytta og jeg er nok en gang tilbake til blogg.no der det hele starta for en god del år siden.

Men dere som fulgte meg på wordpress, merker dere i det hele tatt noe annerledes?  For dere kommer hit ved å bare bruke http://helenelekven.com/, dere trenger ikke å bruke blogg.no adressen, så håper det hvertfall gjorde det til en smude overgang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok meg en pause ute i sola i går da, mellom all jobbinga. Da slappet jeg av med en smoothie og lakking av tåneglene mine. Nå har jeg jo gel-negler på hendene, så trenger ikke å lakke dem, men syntes det er greit å ta littegran vare på tåneglene også. Og da gikk jeg for denne herlige baby blå fargen fra Essie. Fargen heter Bikini so Teeny og jeg digger navnet! Jeg blir glad av både det og fargen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Men i dag er planene noe annet. Jeg og lillesøsteren min skal nemlig ut på verdensende for å ha en liten piknik og virkelig kose oss sammen der. Kameraet blir med o g jeg har faktisk vært  inne på tanken på å vlogge i dag. Så la meg vite om det er noe dere vil jeg skal gjøre. Da får dere bli med på en dag i livet mitt denne uken! 

Men håper dere hvertfall får en fin dag i dag, så blogges vi mer og ordentlig seinere! 

krist.in

11.05.2016 kl. 11:04
så fin bloggen ble :)

Helene Lekven

11.05.2016 kl. 11:28
krist.in: tusen takk skal du ha Kristin! Ble veldig fornøyd med den, men er fortsatt noen små detaljer som må fikses på. So far so good hvertfall ??
Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits