Helene Lekven

Det lille ekstra?

  • 14.12.2015, 13:00


Forrige uke nevnte jeg jo hvordan jeg passer på at jeg får fin hud til jul. Denne uken tenke jeg å tipse dere om hvordan jeg får volum i håret til jul! Jeg har utrolig flatt og livløst hår og noen ganger er det bare umulig å kontrollere. Jeg har prøvd så mye, men ingeting har funket. Før nå!

Jeg har begynt med denne shampoen fra John Frieda som skal gi volum. Shampoen elsket jeg fra første øyeblikk da den skummet utrolig mye. Jeg elsker slike produkter som skummer mye da du slipper å ha like mye av produktet i håret som ellers. Så bare det fengslet meg fra første sekund.

Balsamen er også utrolig god. Den er myk og fin og ikke minst lett å jobbe med. Jeg er også ganske kresen når det kommer til balsamer, og er egentlig ikke så glad i å bruke det hele tiden. Men denne er så lett og fin for håret at det har ikke vært noe problem!

Men det jeg tror er den største hemmeligheten er det å bruke denne 7 day volume treatment. Denne skal masseres inn i røttene der du ønsker volum etter at du har klemt ut overflødig med vann ut av håret. Du skal la denne behandlingen være i mellom 3 og 5 minutter. Men for å være helt ærlig så er jeg ikke så nøye. Jeg har den i litt mens jeg vasker kroppen og slikt før jeg skyller det ut. Og for en som har null volum fra før av så skal det ikke så mye til før man fikk mye volum av denne. Så jeg ble slått i bakken første gang.

 Men den behandlingen burde du ikke bruke hver dag. Jeg pleier å vakse håret to eller tre ganger før jeg bruker den igjen. Det av den grunnen at det står bak på flaske at det skal gjøres slik! Men kan jo skjønne litt hvorfor. Det er nok en belastning på håret å få en slik kur hver dag!

Jeg er hvertfall blitt frelst når det kommer til denne serien. Jeg mener, hvem vil vell ikke ha litt volum i et ellers flatt hår? Det vil jeg, og det skal jeg fra nå av! 😄

Har du noen andre volumprodukter som du syntes funker? Og har du evt prøvd denne serien? 

// Produktene er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits