Helene Lekven

My Go-To Foundation!

  • 18.12.2015, 10:00


Jeg har lenge brukt No. 7 sin lift & luminate foundation, og jeg liker den fortsatt veldig godt. Men i det siste har denne fra Nilens Jord blitt den jeg griper mest etter. Det er vell kanskje fordi den passer hudfargen min litt mer akkurat nå, men også fordi jeg liker veldig godt hvordan den er og føles på huden min. Foundationen heter Second Skin Serum Foundation og er i fargen 547 Nude. Det er en vannbasert foundation, og det er ikke noe jeg har prøvd før. Og jeg må si at denne er mye mer flytende enn den fra No. 7. Men jeg liker det egentlig ganske godt!

 
 
 Foundation holder seg fin på huden og det går an å bygge opp dekkevnen til en viss grad. Men hva har man evt concealer til mon tro? Jeg liker hvertfall denne veldig godt for øyeblikket, og holder meg godt til denne. Men jeg kjenner jeg er blitt mer åpen til å prøve nye foundations, det er ikke bare én som er svaret. Det er mange andre der ute som passer min type hud. Som er normal til tørr hud. Så om du har samme type hud som meg, så tror jeg du vil like denne!

Har du en prøvd en slik type foundation før? Og har du noen andre foundations å anbefale meg? 

​// Produktet er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits