Helene Lekven

Need some inspiration?

  • 19.12.2015, 13:00


Hei og god dag alle sammen! Har dere det bra? Jeg har min siste dag på jobb for i år i dag, så det skal bli litt deilig og jeg gleder meg til alle de kommende festlighetene. Selv starter jeg allerede i kveld, og jeg tror det blir bra altså. Og om du også skal på noe julebord eller en fest, og om du trenger inspirasjon til en sminkelook, tenkte jeg at jeg kunne dele med dere den siste videoen min.

Jeg har jo ikke lagt ut en video på halvannen uke, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Og jeg driver og planlegger en serie jeg skal starte med på youtube på nyåret. Mer om det vil jeg fortelle seinere, men det jeg kan si er at jeg tror og håper det vil slå an. Jeg legger hvertfall mye tid og penger inn i det prosjektet! Men yes, tilbake til denne ukens video, her har du inspirasjon til kveldens sminke:

Håper dette ga deg litt inspirasjon, og som du kanskje skjønte er det sånn jeg gikk da jeg var på Kurt Nilsen konserten tidligere i uken. Ikke at man så det ut mot kvelden, for tårene hadde rent som bare det pga kulda, men det var hvertfall slik det skulle se ut!

Håper dere likte videoen, og la meg gjerne vite om det er noen spesielle looks dere vil jeg skal prøve meg på! Send meg bilder eller link dem i kommentarfeltet, and I will se what I can do.

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits