Helene Lekven

Glazed Apple!

  • 20.12.2015, 13:00


I fjor var jeg en av de som utsatte det å kjøpe noe fra jule-luktene til the Body Shop. Men i år skulle jeg ikke gjøre den samme tabben. Jeg falt nemlig i fjor for Glazed Apple lukten, men jeg kjøpte den aldri og plutselig var den borte fra butikkene. Og da angret jeg selvfølgelig veldig på at jeg ikke hadde bare kjøpt den med en gang, men nå gjorde jeg det hvertfall mens jeg var i Oslo. Så nå er denne serien endelig i mine hender!

Jeg valgte å kjøpe tinn-boksen med litt diverse produkter i, og jeg syntes dette også er en veldig fin julegave om du ikke helt hva du skal kjøpe til noen. Du får nemlig fire små produkter, alle som er super bra. Og jeg gleder meg spesielt til å prøve skrubben. Og dusjsåpen. Og bodylotionen. Og body Butteret. Jah, jeg gleder meg til å prøve alt! Snakk om å være freslt når det kommer til en god lukt altså!

 Det var visst en annen en som syntes det lukta litt godt også!

Akkurat nå er jeg på vei ut døra da jeg skal hente Mathias på flyplassen. Det blir så godt å se han igjen og ikke minst ha han hjemme i hele tre uker! De ukene skal vi nyte til det fulleste altså. Vi skal i kveld på et lite julebord med Per og Emilie, også blir du jo litt andre middager her og der før vi reiser på hytta første juledag. Blir nok veldig deilig å komme opp dit også, i og med at vi ikke har vært oppe siden vi var der i Juli!

Har du prøve noe fra noen av jule-luktene til the Body Shop? Hvilke liker du best?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits