Helene Lekven

Things I am looking forward to in 2016!

  • 12.01.2016, 12:00


Dette året kommer til å by på mye nytt og ikke minst mye spennende! Jeg har flere ting som jeg gleder meg til allerede, og jeg tenkte å dele med dere noen av tingene i dag. Det er jo ikke mange planer ting, men det er noe, og det er ting jeg gleder meg veldig mye til. Så håper dette er et innlegg som faller i smak, også håper jeg dere også har mye spennende planlagt for 2016.

En ukes ferie i Spania med familien. I starten av februar planlegger vi en tur til Spania. Vi har ikke bestilt noe konkret enda, men vi har planlagt en tur i starten av februar. Og bare tanken på sol og varme er noe jeg gleder meg til. Det frister gjerne mer enn del kulda og den sure vinden vi har her hjemme om dagen.

Leting etter Leilighet. Jeg og Mathias må snart begynner å følge med på markedet når det kommer til å leie leilighet til høsten. Vi skal nemlig flytte sammen, og for å finne noe og ha noe klart er det lurt å starte allerede nå. Selv om jeg ikke skal flytte før til sommer/høsten. Men det blir en spennende og ikke minst en morsom tid med tanke på akkurat dette.

 ​(bildene lånt fra  @KAMILLAHAALAND )

En ukes chartertur sammen med Mathias. I mars har jeg og Mathias planer om å ta en uspontan spontanferie. Vi tar det vi finner en ukes tid i forveien og gjør det beste ut av det. Det blir billigere og ikke minst så er jo det litt spennende. Så hvor vi skal har vi ingen anelse om, men at det skal bli en bra ukes tur til en av kanariøyene! Gleder meg stort allerede!

Jeg blir 20 år! og det er vell egentlig bare merkelig å si. Jeg føler på ingen måte at jeg nå skal bli 20. Og siden jeg og Kristina har bursdag så nærme hverandre har vi bestemt oss for at som en bursdagsgave til hverandre så tar vi en tur til London. Det blir nok ikke før uti Juni en gang, men er lov å glede seg allerede!

Slottsfjell festivalen. Jeg fikk nemlig billetter til årets festival av mamma og pappa til jul, og det var vell så og si det eneste jeg ønsket meg. Så jeg gleder meg til fire dager med musikk, dans og liv på slottsfjellet i Juli. Om noen av dere som leser bloggen skal, let me know!

Yes, det er vell egentlig det jeg gleder meg mest til i første omgang. Jeg tror det kommer til å skje mye annet morsomt i år også, er bare dette som er planlagt og som jeg gleder meg super mye til. Jeg tror virkelig 2016 blir mitt år, mer enn det har vært noen gang før og jeg gleder meg også til å ta med dere på den reisen. For å blogge har jeg ikke tenkt til å slutte med selv om det er mye som skjer. Det er jo da det er gøy å blogge, og ikke minst er det en god unnskyldning til å dokumentere alt!

​Har du noe spesielt du gleder deg til i 2016? Og skal du ut å reise i løpet av året, i såfall hvor? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits