Helene Lekven

Au Natural!

  • 13.01.2016, 14:03


På mandag var jeg endelig avgårde og fikset neglene mine igjen, og gjett om det var godt. Jeg hadde nemlig nå gått med de forrige siden starten av Desember, og neglene mine vokser så fort at jeg egentlig må fornye gelén ganske often. Men dette gangen ble det litt for lenge, men slik blir det innimellom. Nå er de hvertfall fikset og jeg er nok en gang super fornøyd. Er det noe som er populært for tiden så er det å ha ganske nude negler og som er såpass spisse. Folk liker kanskje å ha de enda litt lenger, men denne lengden holder lenge for min del. Jeg jobber jo trossalt på café også!

Jeg fikset neglene mine også denne gangen hos Charlie på Tolvsrød senteret her i Tønsberg. Så om du kunne tenke deg å enten få ordet neglene eller få satt på vippeextensions så finner du prisene under, og facebooksiden hennes HER.

 

Jeg gleder meg hver gang til å få ordnet neglene mine. Det blir en slags addiction etterhvert. Man føler man må gjøre det for å ha fine og velstelte negler. Eller jeg føler hvertfall det som selv har super tynne og ødelagte negler. Det blir fort det når jeg har hendene mine stadig i vann på jobb. Så er godt å kunne unne seg dette for å ha fine og velstelte negler!

Hva slags farge syntes du jeg burde ta neste gang? Er det noe du liker å unne deg som noe ekstra i måneden?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits