Helene Lekven

Something I am looking forward to!

  • 21.01.2016, 17:01


Jeg er i lykkerus! Jeg og Mathias har akkurat bestilt oss en uke på Gran Canaria i Mars og jeg gleder meg super mye allerede. Vi reiser faktisk påskehelgen og er der utover i uken etter påske. Det blir så deilig med litt sol og varme, og bare det å ha ferien i boks er så utrolig deilig!

Vi skal faktisk bo i den samme bukten som jeg var med femellejentene i April i fjor. Det er ikke den beste bukten, men vi fikk hotell til en god pris, med all inclusive og jeg var da kjent så hvorfor ikke? Er jo verken langt til Puerto Rico eller Puerto de Mogan! Jeg tror vi kommer til å få en super uke nede i varmen. Og nå vet jeg hvertfall hva vi kan og burde gjøre.

GC

Vi har fått et nydelig dobbeltrom med balkong og sjø utsikt. Jeg søkte litt rundt på nettet og fant det til en veldig god pris. Vi skal bo der torsdag til onsdag, vi har all inclusive og det ligger sentralt nok. Jeg syntes det høres veldig greit ut jeg! Så nå er det bare å glede seg.

 

 

Jeg måtte jo nå gå tilbake å se på det jeg blogget under forrige tur, og jeg ser nå hva jeg må gjøre bedre denne gangen. For det første så må jeg ikke glemme kamera-laderen, og for det andre så må jeg ta fler bilder. Haha, det henger litt sammen, men dere skjønner hva jeg mener! Jeg vet hvertfall hva jeg kan blogge om og ta bilder av allerede, så det er jo en god start. Og etter denne turen kan jeg jo skrive et enda bedre anbefalingsinnlegg av ting man burde gjøre, plasser man burde spise osv. Om det er noe som faller i smak hos dere.

Nei nå må jeg redigere ferdig videoen som egentlig skulle vært oppe i går! Håper dere har en fortsatt fin dag!

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits