Helene Lekven

VIDEO: One look - One brand (Elizabeth Arden)

  • 22.01.2016, 10:32


God morgen alle sammen! I går fikk jeg endelig redigert den første videoen i den nye Youtube serien min. Jeg måtte utsette det fra onsdag til torsdag da jeg fortsatt sleit litt med hjernerystelsen fra søndagen, men det håper jeg gikk greit! Nå er den hvertfall på plass og om jeg kan si det selv så er jeg faktisk litt fornøyd med resultatet på den første videoen. Neste video i denne serien kommer den tredje onsdagen i februar.

YT - Elizabeth Arden

 Denne månedens video er det sminkeproduktene til Elizabeth Arden som har blitt prøvd ut. Det var noen av produktene jeg ikke hadde prøvd noe særlig før jeg filmet denne videoen, så noen var ganske nye for meg, mens andre ting har nå vært mine favorittprodukter de siste månedene. Men om du er nysgjerrig på den nye serien min og ikke minst sminken fra Elizabeth Arden, så sjekk ut videoen min da vell:

Håper dere likte videoen og om dere ønsker å følge meg videre på youtube så kan dere subscribe på kanalen min HER. Jeg legger nemlig ikke ut alle videoene jeg lager her på bloggen, så vil du få med deg alt så finner du resten av videoene mine på kanalen min. Jeg hadde også blitt super glad om dere tok dere tid til å like videoen min på youtube om dette er noe dere likte og at dere ønsker jeg skal fortsette med det!

Nei, nå må jeg komme meg i dusjen og ikke minst komme igang med dagen. Er jo deilig å slappe lenge av i morgenkåpa med god morgen tv, men hver dag kan man ikke det. Så det er bare å sette igang. Jeg har litt av hvert å gjøre før jeg kan ta helg, men det er jo slik det skal være.

Håper dere får en fantastisk start på helgen! Og gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du syntes om videoen og den nye serien!

// Videoen er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits