Helene Lekven

Addicted to makeup...

  • 22.01.2016, 16:58


Okei, jeg skal inrømme det. Jeg er blitt avhengig av sminke. Ikke på den måten at jeg MÅ bruke det hver dag, men på den måten at jeg elsker å kjøpe ny sminke og utvide kolleksjonen min mer og mer. Det er jeg blitt avhengig av! Og i går gjorde jeg det igjen.. Jeg kom hjem med nok et sminkeprodukt, og denne gangen ikke bare hvilket som helst sminkeprodukt. Men nemlig Dior sin limited edition highlighter våren 2016.

_MG_7522

Jeg så den når jeg var en tur innom Kicks, og la merke til den med en gang da jeg ikke hadde sett den der før. Jeg gikk egentlig inn for å kjøpe en lipgloss jeg lenge har sett på fra Dior. Men jeg visste at med en gang jeg så highlighteren var nok sjansen større at den skulle bli med meg hjem. Jeg spurte en av damene som jobbet der, og hun fortalte meg at det var limited edition. Og ikke nok med det! De fikk bare inn to av hver (det var to typer highlightere), og det var kun én igjen av den jeg ønsket.

_MG_7517

Når jeg fikk vite det var det ikke snakk om at jeg skulle riske det å ikke få tak i denne seinere. Så highlighteren ble med meg hjem denne gangen, og lipglossen fikk vente. Jeg kan heller kjøpe den på Taxfreen eller liknende, for den er «fast inventar». Så den forsvinner ikke fra meg!

Men jeg kjenner jeg må stoppe meg selv litt. Det har gått enormt mye penger denne måneden og det spesielt på sminke. Så må rett og slett skjerpe meg litt.. Nå kan jeg bare tillate meg selv å kjøpe inn det jeg mangler av Maybelline sminke til neste video i serien min. Tror jeg må holde meg litt unna Kicks sin hjemmeside også. Den er farlig! 😱

dior

Men se så fin den er da! Nesten for fin til å brukes, men brukt blir den. Jeg brukte den i dag og den gir en utrolig fin og naturlig glød til ansiktet. De hadde den i denne fargen som var litt mer champagne farget, også hadde de en som var litt mer sølv. Jeg valgte denne da jeg føler den gir en fin glød både på vinterhud, men også på en litt mer farget sommerhud! Ahh, gleder meg allerede til å se resultatet da!

_MG_7523

Er det flere enn meg som er litt sånn på sminke innimellom? Flere av dere er kanskje litt mer på klær? Huff, jaja, men jeg syntes hvertfall sminke er gøy og jeg eksperimenterer stadig med flere looker. Det gjorde jeg i dag, og om jeg fikk det til slik jeg ville så skal dere få en steg-for-steg tutorial her i morgen. Det ble en fin og rosa look. Fin til våren når den kommer! I know, jeg er litt tidlig ute..

Er det et eller annet du er «avhengig» av? Noe du må kjøpe stadig vekk?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits