Helene Lekven

January Haul 2016

  • 28.01.2016, 12:26


Denne måneden har det blitt mye shopping. Alt for mye shopping! Og jeg tror (desverre) at det ikke blir så mye mindre neste måned. Men hvertfall så tenkte jeg at i denne omgang kunne jeg vise dere hva jeg har kjøpt i løpet av Januar! Selvfølgelig, samme dagen jeg filmet dette, så dro jeg til byen å kjøpe et par andre ting og, så det er jo ikke med i videoen. Men det meste er med, så håper dere liker en litt annerledes video her på bloggen. Og let me know hvis dere vil ha flere Haul videoer, jeg kommer nemlig til å ha mange muligheter til det de neste månedene!

Favoritt kjøpet mitt fra hele Januar må nok være Leo Wulff veska mi. Den er bare perfekt og jeg har brukt den hver gang jeg har vært utenfor døra etter jeg fikk den. Jah, jeg trenger vell egentlig ikke å repetere det jeg har sagt i videoen. Men hvertfall så er jeg så glad jeg kjøpte den, og det tror jeg at jeg vil være lenge fremover!

Hva syntes du om videoer som dette? Er det noe du kunne tenke deg at jeg fortsatte med? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits