Helene Lekven

Ny uke - Nye muligheter!

  • 01.02.2016, 11:24


Ja, da var en ny uke igang, og jeg kjenner at nå er endelig motivasjonen og inspirasjonen bloggmessig tilbake igjen. Jeg hadde nok godt av å ta meg en pause uken som var. Jeg hadde bare litt for mye å stri med akkurat den uken, at å være positiv og spre inspirasjon var ikke noe jeg følte jeg ville klare. Men nå er jeg tilbake og det kjennes godt. Og hva er vell bedre enn å starte måneden med og begynne å blogge ordentlig fra domenet mitt igjen?!

PA160062

I løpet av de neste ukene så kommer det til å skje en del. Jeg skal til Trondheim til helgen igjen, en ganske spontan tur som jeg bestilte i går. Også skal jeg videre en annen plass på tirsdag, men det får dere høre mer om seinere i uken. Så det er bare å følge med, for jeg tror dere vil like innholdet jeg har planlagt de to kommende ukene her på bloggen.

Jeg håper dere alle får en fin start på uken. Jeg må selv fortsette å planlegge litt. Planlegge og jobbe med innlegg som skal ut denne uken, men også planlegge videoen for denne og neste uke. Så har nok av ting å gjøre i dag, men det er godt det. For da sitter jeg ikke å bare sløver og ser på The Vampire Diaries. Jepp, jeg er blitt hektet på den serien igjen…

Ha en strålende start på uken, og er dere spent på ukens blogginnhold? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits