Helene Lekven

I am traveling to...

  • 02.02.2016, 12:42


Barcelona!! Det er ikke lenge siden jeg blogget om at jeg skulle reise til Gran Canaria, og i dag tenkte jeg å blogge om at jeg skal til Barcelona! Haha, og det er faktisk ikke så lenge til. Vi er der nemlig om allerede en uke, og det er sykt! Vi skal på sightseeing, på shopping, spise tapas, og virkelig bare kose oss i noen dager, og det skal bli utrolig godt!

Det ble ganske spontant. Vi hadde en plan om å reise til Spania i februar, men det var ikke 100% bestemt. Men nå er reisen bestilt og vi er alle klare for tur. Det er jo litt gøy å bestille reise slikt spontant også! barcelona

Jeg har aldri vært i Barcelona før. Jeg vet de har Primark og jeg vet de har Sephora. De to butikkene skal jeg innom, uansett hva som skjer! Men om dere har noen tips til meg blir jeg veldig takknemlig om dere deler dem i kommentarfeltet. Jeg vet også at det er et outlet like utenfor sentrum, men vet ikke om vi får tid til å reise dit. Vi får se, og jeg håper på det beste, for hva er vell bedre enn å handle ting du har ønsket deg lenge på outlet?

Kom gjerne med alle tips du kan! Enten det er spisesteder, shopping eller plasser å utforske. Vi tar imot alle tips med åpne armer! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits