Helene Lekven

My go-to eyecream!

  • 04.02.2016, 15:18


Jeg har stadig prøvd nye øyekremer, uten å se noe særlig forskjell. Helt frem til jeg prøvde denne fra Origins. Jeg fikk en liten prøve av den for noen måneder siden, og brukte den morgen og kveld og jeg merket så stor forskjell på en liten uke. Det var da jeg bestemte meg for at denne måtte jeg kjøpe! Jeg kjøpte den på taxfree, men de har den også på Kicks om du vil prøve å få tak i den selv.

Dette er en GinZing krem som skal fjerne poser og ringer under øynene. Når det kommer til posene under øynene så er det blitt ufattelig mye bedre. Jeg har sliti en del med store poser under øynene, og det ser skjeldent bra ut på bilder. Selvfølgelig har jeg jo litt hovne øyne innimellom, det hadde vært rart om jeg ikke hadde det. Men jeg har merket veldig stor forskjell dag til dag!

P2010029 P2010033

Men noe jeg har sliti like mye med, om ikke mer, så er det de mørke ringene under øynene. Enda så mye vann jeg drikker, hvor mye søvn jeg får har de ikke forsvunnet. Og det ser enda værre ut når jeg har fått lite søvn og er trøtt. Men denne kremen har sakte men sikkert gjort disse ringene mindre og mindre. Og det som er igjen nå, er lett å dekke over med litt concealer, så det klager jeg ikke på lenger!

Jeg vet at denne øyekremen kommer til å bli fast innventar hos meg, men er nok åpen for å prøve andre også. Man vet jo aldri, det kan jo finnes kremer som faktisk er enda bedre enn den du allerede har! Selv må jeg få kjøpt meg en ny ansiktskrem da den jeg har fra Lancôme er helt tom. Godt jeg skal ut å reise neste uke!

Har du en annen god øyekrem eller ansiktskrem å anbefale meg? Har du evt prøvd denne øyekremen? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits